2777
2789
عنوان

مترو آزادگان

1306 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

کسی از شهرک های نزدیک مترو آزادگان هست؟

میخوام بدونم محیطش برای زندگی یه زوج بدون بچه چطوره؟ منطقه دولتخواه ( شهرک شریفی)

ممنون میشم بهم کمک کنید

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسماعیل اباد که همون منطقه هست که ازمترو پیاده میشی به نسبت خلوت ترو ارومتر از دولتخواهه ولی خود دو ...

محیطش خانوادگی هست؟ امکانات فروشگاهی در حد خرید مایحتاج روزانه رو داره؟

پارکهاش قابل استفاده برای خانوما هست یا بیشتر پر از پسرهای جوون میشه؟

باشگاه بدنسازی داره نزدیکش؟

از شهریار میشه از محیط و امکاناتش بهم بگی عزیزم

نمیدونم چطوری توضیح بدم امکانات که همه چی هست خوددولتخواه دوتا قسمت داره پایین میدون بالای میدون محل پایین وبالا محل پایین خیلی شلوغ تره محل بالا بهتره بنسبت خلوت تره خونه ها تازه ساخت تره حتما خونه با پارکینگ بگیرید که همیشه مشکل جای پارک هست 

از شهریار میشه از محیط و امکاناتش بهم بگی عزیزم

خودم بچه پونک هستم

از سر اجبار رفتیم شهریار، ولی مسیرش خیلی اذیتمون میکنه و هر روز باید بیایم تهران محل کار

برای همین اونجا رو پیشنهاد دادن که توانایی مالیش رو هم داشته باشیم و تهران هم باشیم

امکانات شهریار خوبه تقریبا همه چی داره مثل کرج میمونه تقریبا ولی خیلی دوره مترو هم نداره

محیطش خانوادگی هست؟ امکانات فروشگاهی در حد خرید مایحتاج روزانه رو داره؟ پارکهاش قابل استفاده برای خ ...

نه چون تقریبا سه چهارتا پارک نزدیک هم زیادپسرجمع نمبشه پارک نرگس که سر دولتخواه بزرگه اکثرا خونوادن پسرهس نه اونجور که خانوما نتونن برن داخلش محل پایین هم بله باشگاه و استخر داره برای خانم ها

خودم بچه پونک هستم از سر اجبار رفتیم شهریار، ولی مسیرش خیلی اذیتمون میکنه و هر روز باید بیایم تهران ...

اتفاقا منم دوران راهنمایی ابتدایی سمته شهریاربودم عاااشقشم مخصوصا خیابون ولیعصرش

دوران دبیرستان و دولتخواه بودم الانم فلاحم چهارساله

نه چون تقریبا سه چهارتا پارک نزدیک هم زیادپسرجمع نمبشه پارک نرگس که سر دولتخواه بزرگه اکثرا خونوادن ...

چه اطلاعات خوبی دادی بهم عزیزدلم

خیالم و راحت کردی

اتفاقا منم دوران راهنمایی ابتدایی سمته شهریاربودم عاااشقشم مخصوصا خیابون ولیعصرش دوران دبیرستان و د ...

الهی

منم خیابون ولیعصر و خیلی دوست دارم همه چی داره یه حس خاص نوستالژی به آدم میده شبیه خیابونایی که بازارای سنتی دارن

بسلامتی همیشه خوش باشی