پرسیدم اگه خانواده ای بچه داشته باشند بهشون بچه میدید؟ گفتند بالای هفت سال میدند حالا تو دو راهی موندم الان اقدام کنیم برای فرزندخونده یا یک کم صبر کنیم شاید قوانینشون تغییر کرد یا صبر کنم دخترم بزرگ شد دو تا دختر همسنش بگیرم در واقع تو سه راهی موندم
به نظرمن بذار بچت مدرسه ای بشه...یکی ام به فرزندی قبول کن...هم اون بچه ای که میاد کمتر حس میکنه داری به بچه خودت بیشتر توجه میکنی...هم اینکه باهم بزرگ میشن و همبازی وهم درس میشن بهشون بیشتر خوش میگذره...اون موقع دخترت هم به درجه ای رسیده بتونی آمادش کنی...بچه ات3_4سالش باشه بیاری ممکنه برای هردوشون سخت باشه
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
بله...ولی وقتی شرایط شما بالای هفت سال میدن...بهتره جوری مدیریت کنی که بچه ها به یک اندازه محبت و توجه بخوان...حساب کن بچت4سالش باشه اون بچه7ساله...بهرحال باید بیشتر به بچه خودت توجه کنی چون کوچیکتره...اینجوری اون بچه ممکنه روحیه اش آسیب ببینه ...ولی همسن باشن بهتر درک میکنه که به یک اندازه برای جفتشون انرژی میذارین...بهرحال نظر منه...هرجور صلاح میدونید
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
واقعا دل بزرگی داری عزیزم.هم تو هم شوهرت.امیدوارم موفق باشی!
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.
ممنون بابت اطلاعات خوبتون، من هم خیلی دوست دارم این کار رو انجام بدم. امیدوارم امثال ما به این خواسته شون برسند.
بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها. کسی که دروغ نمی گوید، کسی که مهربان و با انصاف است، کسی که از رنج دیگری اندوهگین میشود و با شادی دیگران شاد است، کسی که انسان را، و پرنده را و گیاه را و زمین را محترم میدارد، به مقصد رسیده است... از هر راهی که رفته باشد.
سلام خانوما منم الان دومیم باردارم ولی حتما بعد از بزرگ شدن دومی یه بچه به سرپرستی قبول میکنم جزئ یکی از اون کارهاییه که باید انجام بدم چون همیشه بهش فکر میکنم و به خدا سپردم که شرایطش برام جور کنه به موقع و با بهترین شرایط
من هر روز عشق و ارامش را در خود احساس می کنم و خدا را شاکرم* من زندگیم را دوست دارم و لذت زندگی را جشن می گیرم* به لطف خدا هر روز که از خواب بیدار می شوم شاد و با انرژیم *به لطف خدا هر روز عشق در زندگیم بیشتر و بیشتر جاری می شه