2777
2789
عنوان

زنک زدم بهزیستی برای بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 54 پست
زهرا جان چند سالته؟اگه اول زندگی هستی، به نظرم فعلا این کارو نکن،بچه کوچیک خودش زن و شوهرو دور میکنه،حالا با این کار دغدغه بیشتر میشه و ممکنه به شوهرت کمتر برسی
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه خوب...پس بالای7سال میدن...من پرسیده بودم گفته بودن بچه بیاری نمیدیم...خیلی خوشحال شدم...من جای شما بودم صبرمیکردم تابچم7سال بشه میرفتم به فرزندی قبول میکردم
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
به نظر من دخترت خیلی کوچیکه. ..اقلا بذار 4 سالش شه. . تا اون موقع هم خوب فکر کن.....من خودم خیلی اذیت شدم سر بارداری اولم ..شک نداشتم که دیگه بچه نمیخوام. .شک نداشتم. ...ولی الان که بچه ام 7 سالشه. ...باز باردار شدم. ..تصممیم عوض شد. ..به هر حال خیلی خیلی فکر کن......تو همه شرایط تصمیمتو بسنج. ...البته خودم به حال کسایی که این کار و انجام میدن غبطه مبخورم. ..الان این خانم که گفت دختر خاله اش کسی و آورده. .باور کن اشک تو چشام جمع شد. .دعاش کردم. .

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
چقدر خوب که به خانواده ای که فرزند دارن میدن،من یک دختر 5 ساله دارم،دیگه بچه نمیخوام،به همسرم بگم نظرش ببینم چی اگر قبول کنه من از خدامه
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم