جیگرکوچولو مدیر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3746 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 36 پست دوستان یخچالو تی وی و ماشین لباسشویی چی خریدین چه برندی لطفا چن تا برند خوب با قیمت مناسب معرفی کنین 1398/07/03 | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیگرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3746 ببین عروس خانم خوشکل یه چیزیو خواهرانه بهت میگم اصلا و ابدا گارانتی ها روجدی نگیر چون به هیییییچ و ... واقعا نمیدونم چیکار کنم خرید وسایل برقی گیج کنندس ایرانی رو که کلا میترسم خارجیم که این چیزارو ادم میشنوه نمیدونه چیکار کنه
جیگرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3746 مرسی عزیزم الهی شما هم بهترینشوبخرید ❤️ فدات گل من🌹
بانو۲۰ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1481 واقعا نمیدونم چیکار کنم خرید وسایل برقی گیج کنندس ایرانی رو که کلا میترسم خارجیم که این چیزارو ادم م ... ال جی برای یخچال و ظرفشویی - سامسونگ برای لباسشویی بهتره تا ال جی وسایل برقی هم فیلیپس ، فلر ، کنوود ، دلمونتی(من همشو این مارک خریدم خیلی ی ی راضی ام،قیمتشم خوب بود) جارو برقی هم فیلیپس بهترینه امیدوارم تجربیاتم به دردت بخوره
جیگرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3746 ال جی برای یخچال و ظرفشویی - سامسونگ برای لباسشویی بهتره تا ال جی وسایل برقی هم فیلیپس ، فلر ... مرسی گلم من وسایل برقیمو خریدم فقط مونده تی وی که با نامزدمه ماشین لباسشویی مونده با یخچال خدا کنه خرید خوبی داشته باشیم
بانو۲۰ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1481 مرسی گلم من وسایل برقیمو خریدم فقط مونده تی وی که با نامزدمه ماشین لباسشویی مونده با یخچال خدا کنه خ ... ان شاالله که همینطوره خوشبخت بشی عزیزم
جیگرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3746 ان شاالله که همینطوره خوشبخت بشی عزیزم مرسی عزیزم و همچنین مهربون
دخترصحرا عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 1758 یخچال ساید و تی وی الجی ظرفشویی و لباسشویی بکو خریدم راضی بودیم تابحال اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊