2777
2789
من چند روز پیش طرفشویی ۱۴ نفره بوش قیمت کردم ۴۶۰۰ نمیدونم از نظر کیفیت چطوره ولی قیمتش خیلی مناسبه م ...

مگه میشه ۴۶۰۰ ؟؟؟!!! 

من پارسال شهریور خریدم ۱۱ تومن 😐😐

شاید مونتاژ ایرانه یا چین 

حواستو خوب جمع کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم الکی اینهمه پول دادم ، همون ال جی کارمو راه مینداخت  ظرفشویی من بوش هست فقط و فقط قرص ...

اخه من ظرفشویشو قیمت گرفتم خیلی مناسب تر از ال جی و سامسونگه پس میگی نخرم؟

تو‌بازار زیاده  نمایندگی هاشون ندارن ولی بازار هست

میگن اگه خراب بشه قطعاتش نیس بعضیا میگن بعضی جاها گارانتیشم معتبر نیس واقعا نمیدونم چیکار کنم تی وی شما چند اینچه و مدلش چیه از لحاظ سرعت و وضوح و رنگ از سامسونگ بهتره؟

اخه من ظرفشویشو قیمت گرفتم خیلی مناسب تر از ال جی و سامسونگه پس میگی نخرم؟

اصلا امکان نداره ارزونتر از ال جی و‌ سامسونگ باشه 

اگه ارزون پیدا کردی بدون یه جای کار میلنگه 

من میگم اگه دنبال برند و‌کلاس گذاشتن نیستی همون ال جی بردار که آپشن زیاد دارن،قیمتشون مناسبتره، نمایندگی هاشم خیلی کارشون خوبه 

من بخاطر اینکه همه جاری هام بوش خریدن باااااید میخریدم که اشتباه کردم 

میگن اگه خراب بشه قطعاتش نیس بعضیا میگن بعضی جاها گارانتیشم معتبر نیس واقعا نمیدونم چیکار کنم تی وی ...

تی وی ما ۵۵ اینچه 

اسم مدلش رو‌نمیدونم ولی جدیدترینه 

حدود ۱۷ تومن خریدیم ۳ ماه پیش 

کیفیتش خیلی عااااالیه ، امکانات فراوون ، گارانتی هم داره ولی خوب هنوز لازم‌نشده از گارانتیش استفاده کنیم