2777
2789
عنوان

بغضم گرفته وقتشه ببارم

110 بازدید | 12 پست

دوستان من خیلی احساش تنهایی میکنم هیچ جمع سالم و دوستانه ای ندارم هیچ دوست صمیمی ندارم تنها جمعی که.هستم دحنر خاله هام هست که اونا هم جلوی روم یه جور پشت سرم غیبمو میکنن و کلا تو جمعشون فقط دنبال این هستن که از دیگران سوژه پیدا کنن واسه غیبت.من خیلی احساس تنهایی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متولد اخرایه ۷۲اوم تو دوران عقد جدا شدم بعد دوستام عمم و دختر عموم و دختر داییم بودن و یه دوستم که رفت خارج از کشور دختر عمم و دختر داییم و عمم سر دوست پسراشون دعواشون شد تو فامیل گند بالا اوردن گفتن دوست پسره من بوده مزاحم اونا میشده و علت طلاق و نسبت دادن به این قضیه از اون روز تقریبا یکسال تنهام تنها به معنای واقعی حتی کسی تولدمو تبریک بگه یا زید پست اینستام کامنت بذاره البته نیازی نیست ولی شدت تنهایی خواستم بگم تنها کلاس زبان میرم تنها ورزش میکنم میرم باشگاه و دانشگاه و به تنهایی شدیدا عادت کردم

من متولد اخرایه ۷۲اوم تو دوران عقد جدا شدم بعد دوستام عمم و دختر عموم و دختر داییم بودن و یه دوستم ک ...

منم زماندانشجوییم اصلا به کسی نیاز نداشتم.خودم بودم و کتابام اما الان.که بجه دارم اصلا نمیتونم کلاسی برم فقط یه باشگاه یک ساعته بتونم برم همین تمام اوقاتم رو با مامانم و همسرم پر میکنم اما خیلی دلم یه جمع.دوستانه سالم و شاد میخواد ک بدونی پشت سرت غیبتت نمیکنن

نمیدونم.چقدر بده این تنهایی و یا بودن تو جمعی که میدونی فرق داره جلو روت و پشت سرت

دختر خاله های منم همینطورن

با وجود اخلاق گوهشون باهاشون خیلی خوووبم از دو تاشونم سرم ولی باهام مثل سگه اخلاقشون خاک بر سرا...

خالم چند وقت پیش گفت تو خواهر نداری واسه همین واسه دختر آوردن انقدر ذوق کردی.... خاله هام چند تا دختر دارن تک دختر نیستن... خلاصه خیلی بیشعورن من تو خودم میریزم به خدا میسپرم دلم میشکنه خیلی

خدایا مرسی❤️💋
منم زماندانشجوییم اصلا به کسی نیاز نداشتم.خودم بودم و کتابام اما الان.که بجه دارم اصلا نمیتونم کلاسی ...

دقییییقا منم مثل خوووودتم دقیقا همش با مامانو شوهرمم به خاطر بچم کلاسی نمیشه برم 

خدایا مرسی❤️💋
دختر خاله های منم همینطورن با وجود اخلاق گوهشون باهاشون خیلی خوووبم از دو تاشونم سرم ولی باهام مثل ...

خاله های منم خیلی بد حرف میزنن اگه هم ناراحتیمو نشون بدم که دیکه کلی متهم میشم که چرا انقدر تحملم پایینه دیگه باید بریزم تو خودم و تنهایی غصه بخورم

منم زماندانشجوییم اصلا به کسی نیاز نداشتم.خودم بودم و کتابام اما الان.که بجه دارم اصلا نمیتونم کلاسی ...

غیبت همه جاس پشت همه هم هست نگران چی شما پشت پیامبر اسلام حرف بوده پشت کوروش کبیر و مولانا شمس تبریزی هم کلی هم حرف بوده حالا غیبت کنن مهمه مگه بیخیال خوشحال باش که پشتت حرف میزنن

دقییییقا منم مثل خوووودتم دقیقا همش با مامانو شوهرمم به خاطر بچم کلاسی نمیشه برم 

فقط یکی از دختر خاله هام بود که باهم زیاد رفت و امد داشتیم خیلی میومد پیشم جدیدا هرچی بهش میگم نمیاد منم تصمیم گرفتم دیگه بهش نگم

غیبت همه جاس پشت همه هم هست نگران چی شما پشت پیامبر اسلام حرف بوده پشت کوروش کبیر و مولانا شمس تبریز ...

اره درسته اما نمیدونم چرا وقتی میفهمم چزا انقدر بهم میریزم.البته گوشه کنار به خودمم میگن که مثلا چرا انقدر زود ازدواج کردی وای مگه هول بودی یا اینکه اگر خانواده شوهرت باهات حوبن بخاطره ابنه که تو مثل موم تو دستشونی و ازبن حرفا که چقدر دلم میشکنه