2789
عنوان

بیمار عوضی

872 بازدید | 13 پست

من افت فشار خون دارم رفتم دکتر سرم بزنم آخر وقت بود یه زنه متاهل اومد آمپول بزنه تزریقاتی رفته بود دکتر خودش انجام میداد زنیکه عوضی جلو من یه حرکاتی میکرد با دکتر که انگار من وجود نداشتم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون زنه اون حرکاتو می‌کرد اون پزشک هم همراهی میکرد؟!

چرا یه پزشک  جلوی یه نفر شرافتشو میبره زیر سوال؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

قبلا دیده بودمش با دخترش و شوهرش کثافت آبروی هر چی زنه اینا میبرن دکتره هم ازخدا خواسته انقدر چرت و پرت گفتن شوخی کردن چشامو بسته بودم باز کردم  زنیکه هار رفت ماچش کرد حالم بهم خورد ازش نصف سرمم مونده بود گفتم میخوام برم یعنی اینا کجا بزرگ شدن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
اون زنه اون حرکاتو می‌کرد اون پزشک هم همراهی میکرد؟! چرا یه پزشک  جلوی یه نفر شرافتشو می ...

دقیقا بدش نمیومد 

حالا دیگه چرا بخاطرش تاپیک زدی🙄

اعصابم خورد شده فکرم مشغوله خجالت نمیکشن

قبلا دیده بودمش با دخترش و شوهرش کثافت آبروی هر چی زنه اینا میبرن دکتره هم ازخدا خواسته انقدر چرت و ...

یا خداااا دکتر جوان بود؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
یا خداااا دکتر جوان بود؟ 

عوضی نوه داره یبار آورده بود با خودش

مطمئن باش اگه اونجا نبودی،به فیزیک میزیک هم میرسید😑

سرم نصفه پاشدم اومدم حتما رسیده