2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز با دارو کنترلش میکنن ولی حتما باید درمان بشه وگرنه روی روند رشد نینی اثر میزاره.

یه سوال دارم گلم. شما وقتی نینیت رو میخوابونی دل بالا میخوابونی یا به پهلو؟

من به پهلو میخوابونم نینیم رو، چون میترسم دل بالا باشه و شیر بالا بیاره و نتونه از دهنش بریزه بیرون و بپره تو گلوش و باعث خفگی بشه دور از جونش

عزیز با دارو کنترلش میکنن ولی حتما باید درمان بشه وگرنه روی روند رشد نینی اثر میزاره. یه سوال دارم ...

همیشه به پهلو میخوایونم. فقط روزها که کنارشم دل به بالا میخوابنم که فرم سرش خوب بشه

برای دخترم همین قدر بود بهداشت گفت ببرش دکتر دارو بده بهش بردم دکتر گفت الکی روی بچه عیب می ذارن هیچیش نیس . ولی بازم دکتر ببرش خیالت راحت میشه

خداجونم مرسی همیشه هرچی خواستم بهترینشو بهم دادی   
همیشه به پهلو میخوایونم. فقط روزها که کنارشم دل به بالا میخوابنم که فرم سرش خوب بشه

بعد نینیتون بالا هم میاره؟نینی من.  ۲ ماهشه و برا اولین بار امروز بالا آورد اونم خیلی شدید، جوری که از دهن و بینیش به شدت شیر بیرون می‌ریخت. الان خیلی میترسم بخوابم و دوباره همون‌جوری بشه و اتفاقی براش بیفته. شما راهکاری نداری برام؟چون حالا امشب نخوابیدم، فردا شب چکار کنم؟

عزیز با دارو کنترلش میکنن ولی حتما باید درمان بشه وگرنه روی روند رشد نینی اثر میزاره. یه سوال دارم ...

هر سری به یه پهلو بخوابونش که سرش یه طرفه حالت نگیره.مثلا الان اگه ب چپه دو ساعت دیگه ب پهلوی راست بزارش

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
بعد نینیتون بالا هم میاره؟نینی من.  ۲ ماهشه و برا اولین بار امروز بالا آورد اونم خیلی شدید، جور ...

زیر سرش یه کم بالا تر باشه و کاملا ب پهلو باشه چیزی نمیشه.مدام هم چکش کن.بخواب بابا سخت نگیر.بی خوابی هم شیرتو کم میکنه

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!