2777
2789
عزیزم هنوز خبری نشده ؟ از طهر که تاپیکتو خوندم تو فکرتم

نه گلم خبری ازپری نیست وروزبیست وهشت پری....دیگه بی بی چک نگرفتم.شوهرمم میگه چندروزوایستابعداگه خبری نشدبریم ازمایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دوروز عقب انداختی ؟ سابقه  داشتی ؟

اره دوروزعقب انداختم.یباراره یه کیست کوچیک داشتم به خاطراون که تازه داروخوردموازبین رفتن.حالانمیدونم امروزم خبری نیست.توکل برخدافعلاوایستادم چندروز

اره دوروزعقب انداختم.یباراره یه کیست کوچیک داشتم به خاطراون که تازه داروخوردموازبین رفتن.حالانمیدونم ...

توکل به خدا عزیزم . ان شاالله که مثبته . منم بی بی چکم دیر  مثبت شد . نگران نباش گلم.

یعنی ارزوی این لحظه روداشتم من که تاازمایشم مثبت نشه وسنونرم صدای قلب نازشونشنوم باورنمیکنم نمیدونین ...

وااای الهی بگردم اسی مطمعن باش خدا حاجت دلتو داده برو حالشو ببر🤗مبارکت باشه عزیزم 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
وااای الهی بگردم اسی مطمعن باش خدا حاجت دلتو داده برو حالشو ببر🤗مبارکت باشه عزیزم 

نه گلم الان پریودشدم 😭😭😭😭😭من خیلییییی ناراحتم دارم دق میکنم

نه گلم الان پریودشدم 😭😭😭😭😭من خیلییییی ناراحتم دارم دق میکنم

راست میگی توروخدا؟ 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
به خدا.حال روحی وجسمی ام هم داغون حالم خیلی بده....خیلی امیدداشتم

عزیزم  از خدا نا امید نباش مطمعن باش جوابتو میده توکل کن ب خودش... نمیدونم چه بگم در وصف حالت که بتونه خوبت بکنه ولی زیاد روش زوم نکن ان شاء الله مامان میشی گلم

به خدا.حال روحی وجسمی ام هم داغون حالم خیلی بده....خیلی امیدداشتم

بعدشم راستی نکنه لکه لاله گزینیته اخه تست که الکی مثبت نمیشه؟ 🤔