یعنی ارزوی این لحظه روداشتم من که تاازمایشم مثبت نشه وسنونرم صدای قلب نازشونشنوم باورنمیکنم نمیدونین ...
وااای الهی بگردم اسی مطمعن باش خدا حاجت دلتو داده برو حالشو ببر🤗مبارکت باشه عزیزم
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
نه گلم الان پریودشدم 😭😭😭😭😭من خیلییییی ناراحتم دارم دق میکنم
راست میگی توروخدا؟
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
به خدا.حال روحی وجسمی ام هم داغون حالم خیلی بده....خیلی امیدداشتم
عزیزم از خدا نا امید نباش مطمعن باش جوابتو میده توکل کن ب خودش... نمیدونم چه بگم در وصف حالت که بتونه خوبت بکنه ولی زیاد روش زوم نکن ان شاء الله مامان میشی گلم
ای جانم ایرادی نداره عزیزم . تازه شروع به پیازدرمانی کردی . توکل به خدا کن . من هن این روزهارو گدروندم . الان دوتا بچه دارم . یک روزی به این روزهات میخندی گلم