2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که مثبته و فردا تاپیکت اینه که داری مامان میشی 🤗😚😍

انشاالله خداازدهنتون بشنوه ینی امکان داره زودزدم اینطورشده امروزتازه موعدمه وپریودام بیست وشش روزه.امروزروزبیست وششممه

انشاالله خداازدهنتون بشنوه ینی امکان داره زودزدم اینطورشده امروزتازه موعدمه وپریودام بیست وشش روزه.ا ...

ممکنه گلم بستگی داره ممکنه هنو هورمون اچ سی جی توی ادرارت به قدری نباشه که بیبی چک نشون بده

یه بی بی چک دیگه زدم مثل دیروزی شد....بایدبرم ازمایشم شوهرم میگه چندروزم وایستابعد.بنده خدامیترسه منفی شه بخوره توذوقم.فعلاکه ازپری هم خبری نیست

بچه هاترخدابیان نظرشماچیه کلامنفیه یاچون دومارک متفاوته اینجوریه.کیااینجوربودن وباردار....ترخداکمک😭 ...

عزیزم این بی بی چک خراب بوده . خوب برو یکی دیگه بخر بزن . ولی زود هم زدی ها . حتما بذار از موعدت بگذره بعد بذار . منم دلم روشنه ان شاالله که بارداری

اینم ک دو تا خط افتاده؛یه خط پررنگ و یه خط کمرنگ افتاده نشونه اینه ک مثبته؛ان شاءالله همونی بشه که میخوای🤲

ولی حتماااااا آزمایش هم بده مامانِ آینده😍

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕