2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازلحاظ شنوایی وبینایی خوبی هیچ مشکلی نداری من بچم دوهفته بخاطرش بستری بود خیلی نگرانشم

نه والا نه کورم نه کرم، الان مرخص شده؟ خب مشکلی بود دکتر میگفت، تازه من ۳۰ سال پیش گرفتم، الان دیگه علمم پیشرفت کرده نگران نباش برو بغلش کن بخواب عزیزم

نگران نباش عزیزم  خوب شده که مرخصش کردن

اره ببین بعدازمرخص شدنش ازبیمارستان بردمش شنوایی سنجی اولیه خیلی خوب بود هردوگوشش بعد گفتم بچم مننژیت داشته خودم همون خانم که توشنوایی سنجیه گفت دوماهگی بیارش برای گوشاش ازمایش ای بی ارازش بگیرم منم بردمش گوش چپش گفت مشکل داره البته دوروز قبلش حمامش کردم اب رفت توگوشش نمیدانم مال اون بود یا مال عفونت مننژت باشه یا جرم گوششه گفت شش ماهگی بیارش منم گفتم نه دیرچهارماهگی میارمش گفت باشه الان منم ازاسترس میمیرم برای بچم  تورابخدا براش دعابکن 

اره ببین بعدازمرخص شدنش ازبیمارستان بردمش شنوایی سنجی اولیه خیلی خوب بود هردوگوشش بعد گفتم بچم مننژی ...

عزیزم توکل کن به خدا من که مننژیت شده بودم ۹ ماهم بوده دکتر گفته بوده یا زنده نمی مونه یا کر و کور و لال میشه، خدا روشکر الان خوب خوبم ، حتما برات دعا میکنم تو هم برای من دعا کن

عزیزم توکل کن به خدا من که مننژیت شده بودم ۹ ماهم بوده دکتر گفته بوده یا زنده نمی مونه یا کر و کور و ...

ایشالا هرچی ازخدامیخواهی بهدبده تن سالم وابرو باعزت وعاقبت بخیری ازخدامیخوام برادتوهم پسرمنو فراموش نکنی میرم تواینترنت یه چیزایی مینویسه دیوانه میشم میخوانمشون

ایشالا هرچی ازخدامیخواهی بهدبده تن سالم وابرو باعزت وعاقبت بخیری ازخدامیخوام برادتوهم پسرمنو فراموش ...

نگران نباش عزیزم، تو اینترنت همیشه آدم میگرده دنبال بدترین چیزا و اون احتمال ها رو میده، بازم میگم بسپار به خدا خودش هواتو داره مطمینم