2777
2789

پیش دبستانی نرفته مگه؟؟؟ میتونی یکی دو روز بشینی بعد کم کم فاصله رو زیاد کنی و ی مدت تو حیاط باش بجای دم در مرحله بعد هی زمان موندنت تو مدرسه رو کمتر کنی ی روز ۴ زنگش رو بمون ی روز سه ی روز دو و کم کم با اجازه و مشورت خودش دیگه نیای.و بهش اطمینان بدی که راس تعطیلی دم مدرسه منتظرش هستی که برید خونه باهم و حتما قبل از تعطیل شدن اونجا باش ک اعتماد کنه

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دبستانی نرفته مگه؟؟؟ میتونی یکی دو روز بشینی بعد کم کم فاصله رو زیاد کنی و ی مدت تو حیاط باش بجا ...

با امروز میشه ۳روز که پیشش بودم خیلی برام سخته از ساعت ۱۲ میرم تا ۵ مدرسه ام،همش از کلاس میاد بیرون ببینه هستم ،امروز رفتم مشاور میگه چندماه باید بری نمیتونم چکار کنم آخه

ی مدت پیشش باش باهاشم صحبت کن که چیز خاصی نیست همه ی ما این دورانو داشتیم و ازت انتظار دارم الان که ی سال بزرگتر شده عاقلتر تصمیم بگیری....من  تو خونه منتظرتم که بیای و برام از دوستات و اتفاقای کلاست تعریف کنی...داستانای شیرین از مدرسه براش تعریف کن...نگو فقط برای درس خوندن میریم مدرسه از معلم اصلا نترسونش...بگو مدرسه هم مثل پارکه ببین وقتی میری پارک چ راحت با بچه ها دوست میشی و خوش میگذره 

ی مدت پیشش باش باهاشم صحبت کن که چیز خاصی نیست همه ی ما این دورانو داشتیم و ازت انتظار دارم الان که ...

خداخیرتون بده که راهنماییم میکنید،هرچی میخوام‌بگم آخرش با بغض میگه مامان میشه نری

منم پسرم امسال کلاس اوله...با اینکه از یک سالگی مهد رفته ولی روز اول و دوم بر اش سخت بود حتی دیروز میگفت نمیشه نرم مدرسه گفتم ن باسواد نمیشی گفت نمیخوام اصلا باسواد بشم با اینکه کل تابستون عشقشو داشت....ولی امروز میگفت مامان امروز بهتر بود با بچه ها رفتم تو حیاط بازیم کردم

خداخیرتون بده که راهنماییم میکنید،هرچی میخوام‌بگم آخرش با بغض میگه مامان میشه نری

خواهش میکنم گلم...خیلی براش تو این مورد دلسوزی نکن نزار فکر کنه اره واقعا ی جای بد و حشتناک گیر افتاده و نیاز ب ی همراه داره....محبت کن و با حرفات این اطمینانو بده بهش ک همیشه هستی حتی اگر دور باشی ...شمارتو جلو خودش بده ب خانم معلمش و شماره خانمم بگیر تا مطمئن بشه اگر مشکلیم پیش بیاد امکان دسترسی بهتون رو از دست نداده...

خداروشکر،بعضیا میگن ول کن برو،بعصیا میگن حالا حالاها بمون بچه کوچیک‌دارم خیلی سخته بمونم

ول کن برو که ن اونقدر سریع بری بچه ضربه میخوره از نظر روحی...کاری کن دلبستگیش بهت کمتر بشه و با ارامش خاطر فرزندت فاصلتو کم کن...حتی ساعت تعیین کن مثلا میگید هی میاد بیرون کلاس چک میکنه حضورتونو...تعیین کن مثلا اگر ساعت اول اصلا نیاد بیرون علامت میزنم برات تو برگه بعدا ی جایزه میگیری.ک میتونه رفتن ب پارک باشه یا خرید ی خوراکی مورد علاقه یا هر چیزی باشه بعد دو زنگ رو تحمل کنه بعد بیشتر و بعد حتی دم در نشین تو حیاط باش 

ول کن برو که ن اونقدر سریع بری بچه ضربه میخوره از نظر روحی...کاری کن دلبستگیش بهت کمتر بشه و با ارام ...

چقدر عالی برام گفتید،از صدتا مشاور بهتر راهنماییم کردید،خداخیرتون بده