2777
2789
شبیه منه ؟ منم رفتم طب سنتی بهم قرص کبد داده 

از شما وخیم ترم 😶 کبدم مشکل نداشت کلی آزمایش دادم. اما دکتر سنتی قبول نکرد و گفت باید دارو واسه کبد بخورم . بهت دارو یا عرقی نداده که خارشت کمتر شه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رفتم پماد کورتونی میده  امشب خونه ی مادرشوهرم بودیم غذاش فلفل داشت بد تر شدم

داروهاتو استفاده کن 

بعدم چیزایی که حساسیت زا هستن رو نخور عزیزم

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

از شما وخیم ترم 😶 کبدم مشکل نداشت کلی آزمایش دادم. اما دکتر سنتی قبول نکرد و گفت باید دارو واسه کبد ...

آها من فقط بهمن آزمایش کبد دادم دیگه ندادم 

به شما از این نداده 

شما هم کل بدنته

از اون طرف هم سونوگرافی گردن دادم بالاخره  لنف نود گردن داشتم ،دکتر بهم یه عالمه چرک خشک کن دا ...

داروهاتو بدون مشورت پزشک چرا قطع کردی؟

شاید این خارش هات هم عوارض همون داروهاس

با دکترت مشورت کن

خودسرانه کاری نکن

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

آها من فقط بهمن آزمایش کبد دادم دیگه ندادم  به شما از این نداده  شما هم کل بدنته

اینو به من نداده اما دارو صفابر و یه کپسول داده گفت برای کبده ، این خارشه برطرف نمیشه، مامانم برام سدر گرفته گذاشتم یکم لهتر شدم اما دوباره شروع کرده به خارش، طفلک پسرم انقدر پامو خاروند خوابش برد رو پاهام‌

داروهاتو بدون مشورت پزشک چرا قطع کردی؟ شاید این خارش هات هم عوارض همون داروهاس با دکترت مشورت کن ...

یه دکتر رفتم گفت احتمالا عفونت داری یه عالمه مترونیدازول و سفالکسین داد 

از قبل دارو ها این طوری بودم 

بعد شوهرم گفت برو یه دکتر بهتر رفتم گفت فقط مترو و سلن پلاس بخور ،یه متروکه خوردم خارشم شدید شد ،بهش گفتم گفت نخور 

اینو به من نداده اما دارو صفابر و یه کپسول داده گفت برای کبده ، این خارشه برطرف نمیشه، مامانم برام س ...

آخی 

آره منم سدر و ماست می زارم بهتره 

ان شاءالله زود خوب بشیم 

شما فقط دکتر پوست رفتید ؟