2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دست لباس بچه پوشک بچه دستمال مرطوب پتو دورپیچ کیسه خواب واسه اینکه بچه رو روش بذاری دستکش و.کلاه نوزاد ی دست لباس زیر واسه خودت و ی مانتو یا چادر

من دو هفته دیگه زایمانمه از ی ماه پیش همه رو اماده کردم گذاشتم تو کمد

سرچ کن خیلیا تاپیک زدن عزیزم وقت زایمانت لطفا منو دعا کن مادر بشم اسمم فروغ بیتاب شدم دیگه

انشالله به امید خدا.خدا بگم منو چیکار کنه بعضی وقتا میگم بچه دار شدنم چی بود من خیلی راحت باردار شدم شاید واسه همینه این فکرای مسخره میاد تو ذهنم😟توام دعا کن منو آرامش داشته باشم

انشالله به امید خدا.خدا بگم منو چیکار کنه بعضی وقتا میگم بچه دار شدنم چی بود من خیلی راحت باردار شدم ...

عزیزدلم هیچوقت اینو نگو انتظار خیلی سخته

فقط یه چیزی میگم خدا نصیب گرگ بیابون یا دشمنم هم نکنه

امروز تو روضه خیلی گریه کردم دلم برا خودم سوخت 

یه زمانی منم میگفتم تا چند سال بچه نمیخوام ناشکری کردم اینم جوابش 

انشاءالله که بچت رو با دل خوش و لبخند و سلامت بغل بگیری عزیزم

نمیدونم چجوری بهت بگم قدرش رو بدونی زبونم قاصره 

فقط الان از ته دلت بگو خداروشکر

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

صندلی ماشین بچه ات اماده باشه واسه برگشت از بیمارستان 

یه نسکافه و یکم تنقلات بدون قند هم با خودت ببر 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
عزیزدلم هیچوقت اینو نگو انتظار خیلی سخته فقط یه چیزی میگم خدا نصیب گرگ بیابون یا دشمنم هم نکنه امر ...

می‌دونم گلم میفهمم من اگه خدا یه ماه بچه نمی‌داد بهم سکته میکردما خداروشکر همون بار اول داد ولی نمی‌دونم چه مرگمه خدا کنه زود حال روحیم خوب بشه.خدایا شکرت

می‌دونم گلم میفهمم من اگه خدا یه ماه بچه نمی‌داد بهم سکته میکردما خداروشکر همون بار اول داد ولی نمی‌ ...

هورمونات به هم ریخته عزیزم 

مشخصه از اون مامانای عشق بچه هم میشی

الانم فقط به شیرین زبونیاش و اولین بارا مثل اولین بار که بهت میگه مامان یا اولین کلاس مدرسش

اولین فرم مدرسش

عروسیش و این چیزا فک کن

به چیزای بد اجازه ورود به ذهنت نده گلم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

واسه بچه دوتا دست لباس ببر چون معمولا یک شب میخوابونن ممکنه کثیف کنه_کیسه خواب بچه با پوشک‌با دستمال مرطوب کلاه ودستکش با شیشه شیربا پستونکش فلاسک آب گرم

واسه خودت هم لباس زیر بخصوص شرت چندتاببر با نوار بهداشتی با شیردوش ودمپایی مانتویی که تنت باشه ازخونه بری بیمارستان دیگه اونجا داری

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
هورمونات به هم ریخته عزیزم  مشخصه از اون مامانای عشق بچه هم میشی الانم فقط به شیرین زبونیاش و ...

مرسی عزیزم اره فکر کنم هورمونام ریخته بهم همش به دو نفره هایی که دیگه نداریم فکر میکنم.قول میدم هرموقععع که زایمان کردم خیلییی دهات کنم گلم

مرسی عزیزم اره فکر کنم هورمونام ریخته بهم همش به دو نفره هایی که دیگه نداریم فکر میکنم.قول میدم هرمو ...

ممنونم عزیزم 

به این چیزا فک نکن هنوزم تا بچت کوچیکه میتونی دونفره های خوب بسازی