2777
2789
عنوان

شاممون+عکس

2622 بازدید | 97 پست

شام ما سیب زمینی شکم پر به سبک خودم بود😋 شما هم اگه دوست داشتین عکس غذا بذارین

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کو عکسش

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

نوش جان وسطش چی میزاری

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
شام ما خیلی بدمزه بود حالم واقعن بهم خورد ازش🤦🏻‍♀️ بخاطر همین فقط یه تیکه کوچیک کیک خوردم

خودت درست کردی؟ چی بود؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز