2821
2789
عنوان

اگ شوهرتون....

278 بازدید | 14 پست

اگه تولدتونو تبریک نگف چیکار میکنید؟

اگه پیش شماهم نباشه!

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاری نمیکنم به روش نمیارم بعدن دعوا راه میندازم

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
من امسال پيشم بود و تبريک نگفت

وااای چجوری دلشون میاد؟؟

اینکه پیشت باشه و نگه این از همه بدترهههه

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

خوب اگه پیش شما نباشن و مثلا شهر دیگه ای درگیر کار باشن  میتونه دلیلش مشغولیت باشه

و اینکه ادم وقتی کار داره تاریخ یادش نیست یعنی نمیدونه چندم هست

من یه سال یادمه تا یه روز قبل تولدم اصلا یادم رفته بود

گله میکنم و قهر میکنم اما نه از اون قهرا.قهر الکی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

منم تولدش رو تبریک نمیگم 😂😂😂😂😂 آخه اینم شد غصه ما خانوما برای خودمون درست کردیم. واقعا درک میکنم مردها چرا گاهی تولدها یا روزهای خاص یا کارهای مهم رو فراموش میکنند. من خودم چون شاغلم یک بار آنقدر درگیر شده بودم ولی همسرم خبر نداشت اتفاقا فردای اون روز هم تولد شوهرم بود یادم رفت تولدشه. خودش متوجه شد منم به رو نیاوردم ولی خب آنقدر خوبی کردم در حقش که به دل نگیره.

❤دُل دُل اسم اسب امام علی هست❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز