2777
2789
عنوان

عمل آپاندیس

17519 بازدید | 30 پست

شده کسی شکم درد شدید داشته باشه بره دکتر بگن اپاندیس و عمل کنن ...وای درکل آپاندیست نباشه ..یعنی نتونن تشخیص بدن

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شکمم خیلی درد میکنه جالت تهوع هم دارم قرصم خوردم اثرنکرد

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
من ماه پيش احمقا تشخيص ندادن آپانديسه انقدر موند موند تا تركيد فك كن يك روز ونيم زنجان بستري بودم فر ...

اگ بترکه چی میش

حتما دکتر برید پسرخاله من شکمش درد میکرد رفت دکتر تشخیص ندادن بهش قرص دادن اونم خورد ولی اپاندیس بزرگ شد کم مونده بود بترکه بعد عمل کرد و اونقدر عفونت زیاد بود چسبندگی روده هم گرفت و ۱۰ روز بیمارستان بود 

توروخدا بعضی چیزا رو سرسری نگیرید

دور از جون ميكشه  چون سم داره واگه وارد خون بشه ميكشه

نه عزیز من. چرا اطلاعات غلط میدین. مگه به همین راحتیهه. عملش یه مقدار طولانی تر میشه و باید به جای یک شب، دو سه شب بستری بشه و آنتی بیوتیک تزریقی بگیره، بعد از عمل هم براش درن میذارن. همیناست فرق آپاندیس ترکیده با نترکیده.

نه عزیز من. چرا اطلاعات غلط میدین. مگه به همین راحتیهه. عملش یه مقدار طولانی تر میشه و باید به جای ی ...

منم درن داشتم 

والا خيليا رو گفتن كه كشته هر كي اومد عيادتم يا توبيمارستان هم اتاقيام اينا خلاصه هركس يه نفر رو ميشناخت كه آپانديسش تركيده ومرده 

منم درن داشتم  والا خيليا رو گفتن كه كشته هر كي اومد عيادتم يا توبيمارستان هم اتاقيام اينا خلا ...

نه عزیزم. من پزشکم قطعا بیشتر از دوستان شما آپاندیس ترکیده دیدم، همه هم سالم و سرحال مرخص شدن.

شوهر خودمم دو روز آپاندیسش موند و ترکید. خیلی اتفاق رایجیه.

نه عزیزم. من پزشکم قطعا بیشتر از دوستان شما آپاندیس ترکیده دیدم، همه هم سالم و سرحال مرخص شدن. شوهر ...

خلاصه كه مسلمان نشنود وكافر نبيند اون دردي رو كه من سه روز كشيدم خيلي وحشتناك بود انصافا حس مرگ به ادم ميده