2777
2789
عنوان

ناله ی کودک نه ماهه در خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 29 پست
منم همین حدس میزنم سه ماه اول تولد هم خیلی نفخ داشت ولی خوب شده بود

پسر من یازده ماهشه کلا همین بوده همیشه هم دردش شکمش بوده اگه یذره شیر زیاد بخوره یا مثلا ی تیکه کوچولو خیار سبز خورده باشه اونشب باید تا صب ناله وگریه کنه خیلی بد نفخه بعضی بچه ها اینطورین تا یک‌سال هم همینجورن از شانس من گل پسر من از اوناس داغونم کرده 

خدایا شکرت 🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم رفلاکس معده داره دکتر بردیش

هر ماه چکاپ میبرم چیزی نگفته تازه اینجوری شده ولی بچه هایی که رفلاکس دارن غذاشون بالا میارن وزنشون از حالت نرمال کمتر بی قراری دارن کم خوابن دختر من این چیزا رو نداره فقط شبا تو خواب ناله میکنه خواب روزش مشکلی نداره

پسر من یازده ماهشه کلا همین بوده همیشه هم دردش شکمش بوده اگه یذره شیر زیاد بخوره یا مثلا ی تیکه کوچو ...

خدا صبر بده به همه ی مادرا واقعا شرایط سختیه من خودم بعضی وقتا کم میارم منتظرم فقط این روزا بگذره به دوسالگی برسه😊

خدا صبر بده به همه ی مادرا واقعا شرایط سختیه من خودم بعضی وقتا کم میارم منتظرم فقط این روزا بگذره به ...

الهی آمین من ک دیگه خیلی کم طاقت شدم دوتا بچه پشت هم قربونش ون برم یکی از یکی بهتر 😩

خدایا شکرت 🤗
هر ماه چکاپ میبرم چیزی نگفته تازه اینجوری شده ولی بچه هایی که رفلاکس دارن غذاشون بالا میارن وزنشون ا ...

عزیزم پسر منم چیزی بالا نمیاورد فقط به شکم میاید و وحشتناک تو خواب گریه میکرد که مال رفلکس بود

عزیزم پسر منم چیزی بالا نمیاورد فقط به شکم میاید و وحشتناک تو خواب گریه میکرد که مال رفلکس بود

دختر من اصلا گریه نمیکنه ناله های خفیف داره ولی به هر حال باید این موضوع رو چک کنم ممنون از راهنماییتون

الهی آمین من ک دیگه خیلی کم طاقت شدم دوتا بچه پشت هم قربونش ون برم یکی از یکی بهتر 😩

خدا حفظشون کنه عزیزم واقعا سخته حالا منم نمیدونم چرا امشب شک کردم باردارم خدا رحم کنه تو یکیش موندم🤣🤣🤣

دلشه عزيز دلم مال دلشه😍 موقعي كه بيداره پاهاش و بالا پايين كن كه اگه گازي توي معده اش هست خارج بشه، ...

نه ماهست دیگه کم کم داره راه رفتن یاد میگیره خیلی فعالیت داره صبح تا شب پاهاش بالا پایین میره😊

نه ماهست دیگه کم کم داره راه رفتن یاد میگیره خیلی فعالیت داره صبح تا شب پاهاش بالا پایین میره😊

نفسمممم😍 خدا حفظش كنه برات. قطره دل درد بده حالا ببين چي ميشه اگه شير خودت و ميخوري نفاخ نده اگه تو غذا كمكيش شير گاو ميريزي يه مدت نريز ببين اثير داره