2777
2789
عنوان

Iui

54 بازدید | 4 پست

قرار iuiكنم هم خودم سالمم هم شوهرم هيچ مشكلى نداريم

ولى به انتخاب خودم ديگه اونو انتخاب كردم خسته شدم از انتظار و باردار نشدن بى دليل

امكان داره جواب بگيرم؟

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
ایشالله که جواب میگیری با خبرای خوش تاپیک میزنی....

مرسي عزيزم ايشالا

خودم اميد دارم كه ميشم چون سالمم ولى بازم ته دلم يه دلهره اى هست

دوماه ديگه iuiميكنم

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسي عزيزم ايشالا خودم اميد دارم كه ميشم چون سالمم ولى بازم ته دلم يه دلهره اى هست دوماه ديگه iuiم ...

امیدت فقط بخدا باشه....وقتی سالمی همین استرس بدترین چیزه....خیلی جاها خوندم یا شنیدم طرف تا استرس داشته  باردار  نشده ولی وقتی بیخیال شده و استرس نداسته شده....بسپار به خدا....بهترینشو بهت میده...

امیدت فقط بخدا باشه....وقتی سالمی همین استرس بدترین چیزه....خیلی جاها خوندم یا شنیدم طرف تا استرس دا ...

سپردم به خدا هميشه

كسي اك نيس بهم اميد بده

مرسي از دلگرميت