2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته

164 بازدید | 23 پست

بچه ها خیلی ناراحتم سالهاس دارم با مشکلات میسازم‌.خوشحال بودم باردار شدم بعد چند سال الان باید از بارداریم لذت ببرم ولی همه چی بهم ریخته حتی یادم رفته کی سونو و آزمایش دارم. شوهرم از وقتی ازدواج کردیم همیشه مریضه و همش داستان داریم ما .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الانم پاش تو گچ بوده باز کردیم دوباره مثل اول درد میکنه فیزیوتراپی هم رفته و هیج .ممکنه کارش هم از دست بده .تولدم بوده دیروز نه تبریکی نه چیزی ولی بازم منم برام مهم نبود میخواستم حال و هواش عوض کنم باهاش حرف میزدم شوخی میکردم ولی اون گفت دست از سرم بردار شلوغ نکن حتی نمیزاره حرف بزنم دلداریش بدم یا بهش محبت کنم .دوران بارداری همه به محبت نیاز دارن ولی منو شوهرم خیلی از هم دور شدیم اون حوصله حرف زدن هم نداره ‌خیلی از آینده میترسم. که تکلیف بچه م چی میشه .دشمن زیاد داریم تا دلتون بخواد  از اول زندگیمون فقط دعا پیدا میکردیم تو این خونه لعنتی و مریضی های شوهرم که تمومی نداره ماه ها تو خونه خوابید استعلاجی گرفت ولی هر دکتری میرفتیم نتیجه نمیگرفت کمرش گرفته بود و به زور تونست بلند بشه بره سرکارش . بجه ها بهترین سالهای عمرم داره میگذره و ما اصلا جوونی نمیکنیم همش مصیبت پشت مصیبت.حسرت این دارم شوهرم نگه حالم بده مثل همه زندگی عادی داشته باشیم .الان باردارم پسر داییم خواستگارم بود الان خیلی باهام سرسنگین شده به زور جایی ببیندم سلام میکنه از وقتی باردار شدم اینجور شده .بچه ها زنش میبینم نه این که حسودی کنم ولی ماشالله همیشه شاد و پرانرژی هست .ولی من ایتقدر تو مشکلات غرقم افسرده شدم وضعیت دوستم دیدم تاریخ تولدش با من یکیه شوهرش چقدر سوپرایزش کرده بود کادو گل کیک 😔

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

شوهرت چ مشکلی داره؟؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضیش چیه؟؟

از وقتی ازدواج کردیم کمرش گرفته خوب نمیشه دارو و دکتری نبوده که امتحان نکرده 

شوهرت چ مشکلی داره؟؟

مشکلاتش که زیاده در حال حاضر پاش خوب نمیشه دکتر گفت باید خوب شده باشه تا الان خیلی گذشته ازش

مشکلاتش که زیاده در حال حاضر پاش خوب نمیشه دکتر گفت باید خوب شده باشه تا الان خیلی گذشته ازش

ان شاالله خدا شفا بده بحق پنج تن...حالا پسرداییت چرا سرسنگین شده؟؟خوبه زنم داره دیگه😒😒

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
مریضه یا افسردس؟ بجز شکستگی پاش مریضیاش جدی بوده؟

بخدا خودم هم نمیدونم خیلی مشکلات براش پیش میاد . 

سردرد شدید میگیره. کمر دردش چند ساله باهاشه. برای بارداری کم تحرکی اسپرم داشت اینقدرررر دارو استفاده کرد نمیدونم خدا دلش برام سوخت تا الان باردارم .تو زندگیمون همش گره هست .‌.و اینکه یکی از فامیلشون دشمنمونه همش برامون طلسم میسازه 

ان شاالله خدا شفا بده بحق پنج تن...حالا پسرداییت چرا سرسنگین شده؟؟خوبه زنم داره دیگه😒😒

نمی دونم بخدا یه بار اومد خونمون هیچی نخورد چند دیقه نشست پیش شوهرم و رفت .الانم رفت خونه داییم ما رفتیم اون بیرون رفت 

بچه ها هیجوقت سمت طلسم نرید بخدا همش مریضی و مصیبت داره .چند ساله ما رو گرفتار کردن

شاید خودش دوست نداره تلاش کنه ناخوشیاشو زیاد جلوه میده

دیگه افسرده شده از لحاظ روحی ضعیف شده من هر چی سعی میکنم ولی تاثیری نداره .منم دارم عذاب میکشم خودم خیلی شیطون بودم و سرحال ولی دارم‌کم‌میارم 

نمی دونم بخدا یه بار اومد خونمون هیچی نخورد چند دیقه نشست پیش شوهرم و رفت .الانم رفت خونه داییم ما ر ...

حسودیش میشه طفلکی😏😏