2777
2789
عنوان

قرص ویتامین

91 بازدید | 9 پست

این قرصایی ک داروخونه ها میفروشن به عنوان ویتامین حالا خارجی یا ایرانی واقعا تاثیر گذار یش مثبت یا نه ضرر داره 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

حارجیش خوبن من بسته ای ۶۵ می گیرم مولتی ویتامین 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

قرص ویتامین فقط باید دکتر تجویز کنه اگه سرخود استفاده بشه ممکنه ویتامین ها انباشته بشن توی بدن خوب نیست

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارجیش تاثیر خیلی بیشتری داره

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

بعد من ویتامین dوکلسیم بدنم کمه چطوری برانش کنم که زود نتیجه بده 

به جزافتاب گرفتن چه راهکار یاقرصی میشناسین

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

پس میگین قرص خارجی تاثیرداره اخه من شنیدم همش قلابی وتازه ضررم داره اصلش خیلی گرونتره توی داروخونه ها نیست

شربتosteocare

برا هردوش موثره 

بعد من ویتامین dوکلسیم بدنم کمه چطوری برانش کنم که زود نتیجه بده  به جزافتاب گرفتن چه راهکار ی ...

حتما روزی یک عدد قرص ۱۰۰۰ واحد ویتامین دی بخور و قرص کلسیم .....چون کمبود داری هیچ غذایی جبران نمیکنه...۷۰ درصد ایرانیا کمبود ویتلمین دی دارن...اگه بری تو داروخانه میبینی خود پزشک و دستیارا کنار میزشون انواع مکمل رو مصرف میکنن چون غذاهای امروزی که فریزری هستن فقط شکم سیر میکنن

خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست