2821
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 18 پست
من نمیگم شما زن موفقی هستی  ولی اینجوری که میگی ظاهرا بچه داری و باید یه مادر موفق باشی و قبل ا ...

نه اينكه صحبت نكنم ، حرفهاي دلم از خانواده ام از دوستام از كسانيكه  بهم بدي كردن از خبلي درددلهام بزنم و فقط حرفهاي روزمرگي رو بزنيم بهش زنگ نزنم كه بخوام با شوق از روزم براش بگم از خوشمزگيهاي پسرم كه خوشحالم ميكنه زو د ذوق نكنم بخوام بهش زنگ بزنم و تعريف كنم ! اخه اينها رو ازم خيلي ارزون ميخره و بينهايت بينهايت گرون ميفروشه! دلمو با همين سادگيهام ميشكنه توهين ميكنه راحت و ... و همين!

نه اينكه صحبت نكنم ، حرفهاي دلم از خانواده ام از دوستام از كسانيكه  بهم بدي كردن از خبلي درددله ...

متجه نمیشم یعنی چی ازم ارزون میخره  و گرون میفروشه؟؟ مگه میدون ترباره؟ خانم خوشکل تو باید زندگیتو با عشق و علاقه گرم نگه داری نه اینکه آب یخ بریزی روش،، اگه فردا رفت سراغ کسیو بهت خیانت کرد دلخور نمیشی دیگه؟؟؟؟ اخه چقدر غم و غصه چقدر ناراحتی ؟ زندگیامون به اندازه کافی سخت هست توروخدا تو سخت ترش نکن واسه شوهرت حیفه بخدا زندگیتون حیفه یه لحظه به نبودنش فکر کن ببین چطور دلت میریزه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز