m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 عنوان چابهار 419 بازدید | 24 پست اونایی که ساکن چابهارن یا چاهارین لطفا از شهرتون بگید قراره تا چند وقت دیگه بیام کلا چابهار کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1398/07/02 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 چابهارین.ببخشید بابت غلط املایی کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 من یه بار چابهار رفتم...خیلی قشنگ بود...اما تو زمستون از گرما داشتیم می مردیم😥😓 نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
baristaaaaa عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1067 من یه بار چابهار رفتم...خیلی قشنگ بود...اما تو زمستون از گرما داشتیم می مردیم😥😓 چه فصلی رفتین؟ هزینه تور چقدر شد؟ و چه سالی بود؟
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 ما قصد داریم آذر بریم حدود قیمت تورش چقدره؟ یچیزی بگم ناراحت نمیشی هزینه ای که میکنی بری چابهار برو شهر دیگه چون هیچی نداره کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13521 من یه بار چابهار رفتم...خیلی قشنگ بود...اما تو زمستون از گرما داشتیم می مردیم😥😓 بله هواش گرم وشرجی کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
مژژی عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 108 یچیزی بگم ناراحت نمیشی هزینه ای که میکنی بری چابهار برو شهر دیگه چون هیچی نداره خودت میگی هیچی نداره پ بقیه چی بگن😂😂😂😂
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 چه فصلی رفتین؟ هزینه تور چقدر شد؟ و چه سالی بود؟ سال ۹۶...تو زمستون... با تور نرفتیم.با ماشین خودمون رفتیم گلم نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
baristaaaaa عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1067 یچیزی بگم ناراحت نمیشی هزینه ای که میکنی بری چابهار برو شهر دیگه چون هیچی نداره واسه تفریح خوبه که من خیلی تعریفشو شنیدمواسه زندگی میری؟
baristaaaaa عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1067 سال ۹۶...تو زمستون... با تور نرفتیم.با ماشین خودمون رفتیم گلم خطر نداره با ماشین؟ از کجا رفتین؟
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 خطر نداره با ماشین؟ از کجا رفتین؟ ما از خراسان جنوبی...جادش وحشتناک و پرخطر بود...سوخت کش و قاچاقچی زیااااد بود نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
baristaaaaa عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1067 ما از خراسان جنوبی...جادش وحشتناک و پرخطر بود...سوخت کش و قاچاقچی زیااااد بود شنیدم جاده اش واسه غریبه و مسافر خطرناکه چه جراتی داشتین 🙈🙈🙈🙈
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 شنیدم جاده اش واسه غریبه و مسافر خطرناکه چه جراتی داشتین 🙈🙈🙈🙈 آره... تازه منو شوهرم تنها میخواستیم بریم...خانواده هامون نذاشتن... مامانم باهامون اومد و همش دعا میخوند...جادش وحشتناک بود...یه چیزی میگم، یه چیزی میشنوی نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
baristaaaaa عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1067 آره... تازه منو شوهرم تنها میخواستیم بریم...خانواده هامون نذاشتن... مامانم باهامون اومد و همش دعا می ... 😰😰😰😰