2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان توقع ایشون رو هم زیادی بالا نبرین سن ازدواجشبگذره شانسشون کم میشه.واقع بین باشیم

اخه 16 سال اختلاف سن واقع بینی نیست !!!!!!!!!!!!با کسی هم سن باباش داره ازدواج میکنه

(2030/03/03) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر 🍀🍀 👸✌

الان توقع ایشون رو هم زیادی بالا نبرین سن ازدواجشبگذره شانسشون کم میشه.واقع بین باشیم

منم با یه بچه با پسر مجرد ازدواج کردم.سی سالمه سه ساله ازدواج کردم. اگه خدا بخواد هیچی غیر ممکن نیست.ولی بنظرم خوبه همینکه مجرده اسی جواب بله بده

خدایا شکرت🖤
منم با یه بچه با پسر مجرد ازدواج کردم.سی سالمه سه ساله ازدواج کردم. اگه خدا بخواد هیچی غیر ممکن نیست ...

خداروشکر . انشالله همیشه خوش باشی. من که خیلی سختی کشیدم انشالله خدا برا منم خوشی بخواد

خداروشکر . انشالله همیشه خوش باشی. من که خیلی سختی کشیدم انشالله خدا برا منم خوشی بخواد

فدات عزیزم.میدونم منم خیلی سختی کشیده بودم درکت میکنم.انشالله اینبار خدا برات بهترین سرنوشتو رقم بزنه الهی که خوشبخت بشی.💙

خدایا شکرت🖤

منم ۱۶ سال اختلاف داریم و ازدواج دوم هستم ناخودآگاه زندگی اول رو زندگی من تاثیر داشته درگیر خیلی چیزا شدم

ولی اگه از نظر مالی و اخلاقی اوکی باشه خیلیم خوبه مال ما که الحمدالله هیچ کدومو نداره به جاش تا دلت بخواد اعتماد به نفس و توقع داره

خیلی بده....انگار با پدرت داری ازدواج میکنی این همه پسر با سن مناسب...صبر کن پیدا میشه

اگه طرف از هر لحاظ خوب باشه اخلاق داشته باشه چرا که نه اگه واقعا دوسش داری خوبه عشق هر مشکلی رو اسون میکنه 

همه تعریفشو میکنن از نظر اخلاقی  . مدرکش هم ارشده تو دانشگاه هم مربی ازمایشگاهه

به تعاریف دیگران توجه نکن خودت تستش کن برو مشاور اون میتونه صراحتا بگه به درد هم میخورید یا نه؟دکتر رضا ناظری خیلی کارش خوبه تلویزیون هم زیاد برنامه های مختلف تو کانالهای مختلف ازشون دعوت میشه 

زیاد نمیشناسمش بقیه تعریفشو زیاد میکنن

چون خودم تجربه ناخوشایندی دارم .منم تو تحقیق با تعاریف بیش از حد مردم نسبت به همسرم مواجه شدم ولی بعد ازدواج دیدم فقط ظاهر بوده و در واقع خلی بداخلاقه و روزگارم رو سیاه کرد 

من خودم کارمندم درامدم بد نیست قیافمم بدک نیست پدرم هم ادم سر شناسیه. نمیدونم میترسم از تنهایی

دختر جون طلاق گرفتی مگه جرم کردی؟

منم جدا شدم

به حرف کسی توجه نکن

یعنی چی ترس از تنهایی داری؟

دختری که خودش شاغله و مستقل

راجب خواستگارت واقعیت اینه سنش خیلی بالاست

سن تنهایی ملاک نیست

باید موقعیت و شرایط دیگه هم سنجید

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد