2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیاد نمیشناسمش بقیه تعریفشو زیاد میکنن

اول بشناسش

ازدواج دومه الکی که نیست

باهاش در ارتباط باش 

۱.ببین دوست داشتی همچین پدری میداشتی؟

۲.ببین دوست داشتی همچین ادمی پدر بچت باشه؟

خجالت نمیکشی به کسی معرفیش کنی و...

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
به نظرم شما خیلی جوونتری ولی بازم به شرایط خودت بستگی داره اگه خیلی شرایط دور برت بد نیست یا از نظر ...

من خودم کارمندم درامدم بد نیست قیافمم بدک نیست پدرم هم ادم سر شناسیه. نمیدونم میترسم از تنهایی

اطرافیانم این نظرو ندارن خیلی تو دلمو خالی میکنن

گوش نده...

دختر خاله من جدا شد با پشر مجرد ازدواج کرد...با 5 سال اختلاف

دختر عموم جدا شد با پسر مجرد همسن خودش و تلیاردر ازدواج کرد

جفتشونم مجدد لباس عروس پوشیدن و هتل و تالار بزرگ با کلی مهمون دعوتی داشتن

(2030/03/03) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر 🍀🍀 👸✌

من خودم کارمندم درامدم بد نیست قیافمم بدک نیست پدرم هم ادم سر شناسیه. نمیدونم میترسم از تنهایی

به نظر من با این شرایط گزینه های بهتر هم برات پیدا میشه اگه از همه لحاظ اوکیه و قبولش دارین به این فکر کنین پانزده سال دیگه شما ۴۵سالتونه و اون آقا ۶۱ساله اگه با خودتون رو راست باشین ببینین میتونین با این شرایط کنار بیاین یانه .....یه چیز دیگه اینکه هیچ کس جای کس دیگه ای نیست روحیه و شخصیت هر کس با هرکس متفاوته و مسلما منم تو بطن زندگی شما نیستم و از بیرون نگاه میکنم و نظر میدم ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
واقعا ؟؟!!الان خوشبختن راضین؟

خدا رو شکر اره خیلی...دختر خاله م 5 ساله ازدواج کرده دو تا هم بچه داره

دختر عمومم پارسال ازدواج کرد

(2030/03/03) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر 🍀🍀 👸✌