2777
2789
عنوان

همسر داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 84 پست
خب مرغ منجمد نخوردی الان مشکل مالی دارید باید تحمل کنی همه تو زندگيشون از اینجور مشکلها داشتن بیچاره ...

نداره چطوری پول باشگاه میده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نهایت لطفش بمن کرایه روزی ده تومن بهم میده ک میرم کلاس ارایشکری 

خب هزینه کلاستو کی میده؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اگه داره ولی خرج نمی کنه که باید یه فکر اساسی کنی.....ولی شاید هم زیر فشار مالیه    

ببینید بعد هی بگید دخترای ایرانی فلانن اهن پرستن الان این خانوم چقد ساخته بعد رفتار اقا رو ببینید 😐تنها حضور مفید اقایون تو این سایت میتونه حضورشون و درس گرفتن از این مدل تاپیکا باشه که هی حرف درنیارن واسه خانوما

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
میدونی مشکل من اینه  ک من تو این شهر آزادم امکان پیشرفت دارم دارم میرم ارایشگاه پولشو از فروش ...

یعنی بخاطر ازادی با شوهرت ازدواج کردی؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

خب مگه بعد طلاق ، بايد حتما برگردي خونه پدرت؟! تو همون شهر خونه اجاره كن و به زندگيت برس

خانواده ها نمیزارن تازه توشهرای کوچیک اگه جدا زندگی کنی دیگه کسی سمتت نمیاد . تهرانشم کمترخانواده ای میزاره دختر جدازندگی کنه

بزرگش نزدیک سی تومن هست فک‌کنم

کرم خوبیه روشن کننه پوس هس؟من دستام چند مدته خیلی دار داشتم مهمون اینا خیلی بد شده عین پیر زنا😕😥😥ببخشید وسط تاپیکت حرف بی ربطی زدم 😀

زندگیمممم دخترم و همسرم  
این را قبول دارم...ولی آخرش را زود قضاوت کردید

دوراني كه كلينيك كارآموزي ميرفتم،كلي از اين مراجعه كننده ها داشتم

اين مدل آدم ها، حتي اگه دنيا رو داشته باشن، خرج نميكنن

و بدتر از اون، زماني هست كه يه بچه هم به اين جمع اضافه بشه

و خرج پوشك و لباس و شير خشك رو نميدن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800