2789
عنوان

عكس شكم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 115 پست
شيكم قلمبه دوست😁

اوخی😄

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نههه بگو چند ماهن  هفته بلد نيستم

اولي اوايل شيش ماه دومي نه ماه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

خانوما اشتباه گفتين اولي جنسيت پسره هفته بيست و چهار. دومي هفته سي و نه هست بچه دختره🤗🤗🤗🤗🤗

ای جان اره جنسیتاش مشخصه منو دوستم ۳ هفته باهم فرق داشتیم دقیقا شکمامون اینطوری بود

عکس اول پسر داره دوم دختر 😍

از رو چيگفتي اولي پسر داره؟؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

اولي اوايل شيش ماه دومي نه ماه

اولیه ماشالاه چقدر شکمش بزرگه... خودشم چاقه؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

پس چرا اونقد شکمش بزرگه تو هفته ۲۴؟!😱

نميدونم

اولیه ماشالاه چقدر شکمش بزرگه... خودشم چاقه؟

دقيق نميدونم ازرو پيج اينستاشون گذاشتم

بذار حامله شم  فقط لباس تنگ ميپوشم شيكمم پيدا باشه كيف كنم😂

وای نگو منم دلم خواست 😂😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اونايي از رو شكم جنسيت ميگن

راز كارشون رو ب ماهم بگن