توتایپیک های قبلی مشکل رو گفتم پریشب یه فیلم پ و ر ن فرستاده میگه ببین رابطه ج ن س ی سه نفره دوسدارم دوتا زن یه مرد.بعدش من گفتم واقعا؟؟!!گفتش تو واقعیت که نه باعث میشه به زندگی آسیب بزنه ولی فانتزیشو دوسدارم....ازصبح موضوع رو کامل به داییم گفتم اخه پدر و مادرم فوت کردن وبا داییم زندگی میکنم خیلی ناراحتم چرا قسمتم باید اینجوری بشه
میگفتی دیر نشده برا خیانت مردک مریض😐😐 دختر خدا رحم کرده بهت خوشحال باش خودت میگی فقط صیغه میکرده این دیگه بنظرت یعنی چی
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
نه بابا تو بیکینی نمیشه که داد تو من دارم میرم باشگاه 😂😂۱۰ تا کم کنم حله تا عید رو فرمم خدا پولشو ...
چرا نشه میشه من امتحان کردم😂
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
حالا قبل ازدواجم ی نامزد داشتم عکس اونجاشو فرستاد 😐😐😐منم اول اصلا نفهمیدمچیه بعد میگه ببخشید اشت ...
بابات نصفش نکرد؟
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)