2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چند من از برندا سر درنمیارم چندتا تو اینستا دیدم چیکو و مکسی کوزی و اینا بوده

یه کالسکه تک ببکو ۷ تومن هیچی دیگه نداشت 

همون در حد مکسی کوزی ایناس

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
وااای ببکو فوق العادن کالسکه کریرش ولی خ‌‌ گرون شدن

اره واقعا عالیه 

اولش فک میکردم الکی هزینه کردم ولی الان میبینم واقعا ارزششو داشت اون موقع ۳۸۰۰هزینش شد 

شما کالسکه چی خریدی 

یارب نظر تو برنگردد...
اره واقعا عالیه  اولش فک میکردم الکی هزینه کردم ولی الان میبینم واقعا ارزششو داشت اون موقع ۳۸۰ ...

کالسکه و کریر هنوز نخریدم نمی‌دونم چی بخرم

ولی ببکو دیدم خیلی ناز بود ولی گرون کالسکه تک یه مدلش ۷ میلیون یکی ۶ و یکی ۵ 

مبارکت باشه عزیزم  ببخشید مثلا اینا ست کاملشون چنده؟

چیکو را نمیدونم 

ببکو کالسکه کریر با یه ساک که خود فروشنده برام ستش کرد چون رنگ و پارچش دقیقا همون بود از من شد ۳۸۰۰ همون وقت همه جا بالای ۴تومن بود الان فک کنم قطعا گرونتر باید شده باشه

یارب نظر تو برنگردد...
احتمالا دلیجان وگرنه یه تومنی دیگه خارجی نیس

احتمالا

الان ست از این کالسکه و تاب برقی و سرویس چوب آپارتمان یا چیلک و لباس و همه چی بخری چه قدر میشه 

البته احتمال داره سرویس چوبش وشوهرم بده بسازن 

احتمالا الان ست از این کالسکه و تاب برقی و سرویس چوب آپارتمان یا چیلک و لباس و همه چی بخری چه قدر م ...

والا نمی‌دونم عزیزم 

کالسکه و کریر هنوز نخریدم نمی‌دونم چی بخرم ولی ببکو دیدم خیلی ناز بود ولی گرون کالسکه تک یه مدلش ۷ ...

ایشالا به سلامتی خرید کنی 

ببکو واقعا کالسکش خیلی شکیل و خوش دست هست البته یکم واسه من که ریزه میزه هستم گاهی حس میکنم وزنش زیاده ولی دوسش دارم تو خیابون که میرم متوجه میشم خیلی از کالسکه های دیگه چرخاشون چقدر بی کیفیتن یا پارچه هاشون انگار سالهاست کار کرده

یارب نظر تو برنگردد...
ایشالا به سلامتی خرید کنی  ببکو واقعا کالسکش خیلی شکیل و خوش دست هست البته یکم واسه من که ریزه ...

فدات شم ممنون ❤️

آره عالیه 

بخوشی استفاده کنی