2777
2789
عنوان

عشق خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست
من بعد هفت سال با جنگ و خونریزی ماهیانه ام رو تثبیت کردم😑😑😑

چقدر میگیری ماهیانه وای من حاضرم ماهیانه ۵۰ بده ولی دیگه هرچی دلم خواست بخرم و ازش اجازه نگیرم ولی نمیده دیگه میگه هرچی لازم بود خودم میخرم اه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من باید چن ماه صبر کنم تا بخرمش حالا جدا من بیشتر دلم میخواد برای خونم وسیله بخرم

منم هرسری میگم جمع کنم برم بخرم اولا جمع نمیشه دوما دلم نمیاد این همه پول بدم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چقدر میگیری ماهیانه وای من حاضرم ماهیانه ۵۰ بده ولی دیگه هرچی دلم خواست بخرم و ازش اجازه نگیرم ولی ن ...

200 و کارت یارانه هم دستمه

اوایل یارانه دستم بود فقط و میگفت قبضا رو بده کم کم ندادم دادم دست خودش بعدم با قهر و بداخلاقی و دعوا مجبورش کردم ماهانه بهم بده سالیانه هم بذاره روش یه چیزی. خیلی اذیتم میکنه تو خرید برای خودم دائم میگه ندارم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من عاشق خرید لباس خونگی ام...دوست دارم همش لباسای متنوع بپوشم تو خونه..اصلا حالما خوب میکنه

اره اینم من دوست دارم

چن میگیری😃

200😃😃😃😃

خدا بیشترش کنه

خدا از دهنت بشنوه 

200 و کارت یارانه هم دستمه اوایل یارانه دستم بود فقط و میگفت قبضا رو بده کم کم ندادم دادم دست خودش ...

بابا من با خرج خونه و خوردو خوراک کاری ندارم 

پنجاه بده فقط برا خودممم و نپرسه چیکارش کردی

مث شوهر من به خردو خوراکو اینا میرسه قضیه ی لباسو اینا ک میرسه انگار جونشو میخوان بگیرن منم فقط سر پسرم دعوا میکنم میگم این بچه فلان چیزو لازم داره سر خودم نمیگم چون قطعا فک میکنه ندید بدیدم 

بابا من با خرج خونه و خوردو خوراک کاری ندارم  پنجاه بده فقط برا خودممم و نپرسه چیکارش کردی مث ...

اره دیگه شوهر منم فکر میکنه فقط باید برای خوردنی پول بده . من دیگه نذاشتم به بچه برسه سریع خفتش کردم که حالا به قول شما برا هرچیزی نخوام التماسش کنم. الانم برا بچم یکم راحت ترم. باورت نمیشه اگه این ماه یه لباس پنجاه تومنی برا پسرم خرید دیگه نمیتونه چیز دیگه بخره برامون