2777
2789
عنوان

چطوری یه رابطه روتمومش کنم؟!

349 بازدید | 42 پست

سلام.من باآقایی به قصدازدواج آشناشدم.الان بعداز یک سال ونیم تقریبا تازه متوجه شدم که پدرش اعتیادداشته.یه هفته پیش درموردش تاپیک زده بودم.میتونید بخونیدش‌.الان هم متوجه شدم که مدرش قبلا یکبارصیغه کرده بود!!!!این حرفارونمیخواست بگه تااینکه من مجبورش کردم که هرچی که درموردخودش وخانواده اش هست بگه.خب من دیگه مایل نیستم بااین آقا رابطه داشته باشم ولی متاسفانه ایشون منرودوست دارن ومنم بهش وابسته شدم!چطورباید رابطه روتمام کنم که ناراحت نشه ومنم عذاب وجدان نگیرم؟؟؟

با توجه به گذشتت و خانوادت منصرف شدم از ازدواج باهات 

بسلامت🖐🏻

همين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش چطوره؟ من بعنوان یه دختر اگه یه مرد باهام اینکارو میکرد بخاطر کار بقیه دلم میشکست

خودش معمولیه.ولی اکثرمواقع دپرس وافسرده اس.واینکه ناراحتم چون این موضوع رو خیلی وقته که پنهان کرده

عزیزم ما خانواده سالمی هستیم واعتیادوصیغه جزخط قرمزهامون هست.بالاخره ایشون زیردست همچین پدری بزرگ وت ...

پدر شوهر منم اخلاقش صفره بد دهن و گاهی هم تریاک میکشه ولی شوهرم زمین تا اسمون فرق داره باهاش 

خدایا ....