2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی ماه بیارش خونه نبر مهد کافیه فهمیده باشه نقطه ضعفته بیچاره میشی دیگ همش،تکرارش میکنه

نزار تو موضع انجامش قرار بگیره علتوشو پیدا کن

پسرم وقتی عصبانیه همه چیزو پرت میکنه الان ک واکنش نمیدم یا قبل پرت کردن بغل میکنم میبوسمش انگاری داره کمتر میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه منم ۱۸ ماهشه همش ابجیشو گاز میگیره

چون دندوناش در میاد دوست داره گاز بگیره

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

بعصیا گاز گازو هستن😀😀😀عجیج دلم😍😍😍اگه اونجا رو دوس داره بش:بگو گاز بگیری دیگه نمیزارن بری .بعد مقلا یه روز تعطیل که نمیخای ببریش بهش بگو همه دارن بازی میکنن من نمیتونم تو رو ببرم بازیزکنی .دختر من ۵ ساله بود جواب داد .بچه تو کوچیکه .نمیدونم درک میکنه معنی تنبیه رو یا نه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)