2777
2789
عنوان

بوفه باشگاه

9468 بازدید | 11 پست

دوستان کسی بوفه باشگاه داره؟

سودش خوبه؟

یکی از آشناهامون میخواد بوفه باشگاه رو اجاره کنه خواست بدونه سود داره یا نه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داده باشگاه چه جایی باشه؟ اگه جایی باشه با شاگردهایی که متوط ان وضعیت مالیشون اصلااا صرف نمیکنه بقول خودمون بالاشهر خوبه😂😂تازه سانس آقایون بهتر خرید میکنن خانم ها اصلاا چون خانم ها خودشون مثلا تخم مرغ یا سیب زمینی میپزن میارن ولی آقایون نه و براحتی خرید میکنن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بستگی داده باشگاه چه جایی باشه؟ اگه جایی باشه با شاگردهایی که متوط ان وضعیت مالیشون اصلااا صرف نمیکن ...

آره بالا شهره

و دو سانس خانم و آقا

پس سود داره؟

آره بالا شهره و دو سانس خانم و آقا پس سود داره؟

بگو موقتی اجاره کنه یعنی قرارداد یکساله ننویسه که ضرر کنه برای مثلا دوماه اجاره کنه اگه خوب بود تمدید کنه تا ضرر نبینه

بگو موقتی اجاره کنه یعنی قرارداد یکساله ننویسه که ضرر کنه برای مثلا دوماه اجاره کنه اگه خوب بود تمدی ...

ممنون پیشنهاده خوبی بود

ببین چند تا نکته داره چون خودم باشگاه میرم میگم 

اولا دوتا منشی میخواد هم خانم هم آقا اگه آقاست باید یه خانم بگیره که حقوق منشی هم هست چون خودش نمیتونه تو سانس بانوان بره

دوما اگه با وسیله اجاره کنه خیلی به نفعشه چون وسایلش خیلی گرون میشه و سرمایه زیاد میخواد مثل قهوه جوش چای ساز یخچال ایستاده و ظرف و ظروف مخلوط کن قوی و درضمن وسایشل شیک و با کلاس باشه نه درب و داغون تا جلب نظر کنه مثلا یه سرویس آرکوپاک یا چینی خیلی شیک تهیه کنه

سوما مربی باشگاه باید از اون مربی هایی باشه که به تغدیه در حین و بعد ورزش اهمیت بده یعنی شاگرداش مجبور باشن یه چیزی بخورن اگه مربیش به این جیزا اهمیت نمیده پس کسی هم چیزی نمیخوره

چهارما بوفه هم باید برای لاغری هم چاقی هم عضله سازی هم حجم آوردن خوراکی داشته باشه و خودشم تجربه داشته باشه تو این چیزا و مطالعه اش زیاد کنه و مشاوره بده

پنجما باید بقول خودمون سر و زبون دار باشه تبلیغ کنه و مشاوره بده مثلا وقتی چندتا خانم ایستادن بره بگه این چیزا بخورید برا لاغدی خوبه

ببین چند تا نکته داره چون خودم باشگاه میرم میگم  اولا دوتا منشی میخواد هم خانم هم آقا اگه آقاس ...

ممنون عزیز دلم

خیلی توضیحاتت خوب و کامل بود

خیلی لطف کردی بهم