2777
2789
عنوان

حالت تهوع -_-

133 بازدید | 19 پست

شما هم صبح پامیشید حالت تهوع دارید؟

من خیلی اذیتم میکنه همش صبا اینجوریم نمیتونم صبونه بخورم اخرم تا میرم بیرون غش میکنم   

کسی دلیلشو میدونه؟ :(

‏یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردار نيستي؟

نه 

‏یه شیشه رب داشتیم تموم شد، توش زیتون ریختیم اونم تموم شد، الان توش نعناع خشک ریختیم هر بار که در کابینتو وا میکنم دستش یه کاغذه که توش نوشته HELP
بارداری؟ 

نه :(

خب بارداری دیگه ..آب میوه بخور 

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

صبحا که پامیشی قبل از خوردن صبحانه یکم نون خشک یا کلوچه زنجبیلی بخور شاید بهتر بشی

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
صبحا که پامیشی قبل از خوردن صبحانه یکم نون خشک یا کلوچه زنجبیلی بخور شاید بهتر بشی

اصلا از گلوم پایین نمیره میخوام بالا بیارم وقتی یچیزی میخورم صبا

خب بارداری دیگه ..آب میوه بخور 

هنوز باباشو پیدا نکردم که باردار باشم    

منم اینطوری شدم نکنه ویروس جدید اومده؟

فک کنم ویروسه چون دلیلی نداره اخه :(