تنبلی تخمدان داری .ی ماه از روز ۵ پریود تا پریود بعدیت روزی ی استکان عرق بومادران با عرق فراسیون بخور .پریود شدی نخور همه فولی ریزاتو میشوره میبره تضمینی
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
ببین من دوسااااااااال هر دکتری هر مطبی هر طب سنتی و بگی امتحان کردم حتی عمل کردم و خوب نشدم .این چیزی ک گفتم ی ماهه مسئله رو حل کرد😁خیالت راحت سردی نخور توپریود حموم نرو گرمی بخور زنجبیل و دارچین و فلفل سیاه و پاها و شکمتو گرم نگه دار ...سردی مرغ ماشینی برنج اب کش ابغوره لیمو تعطیل
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خیلیا این مشکلو دارن بهتره یکم خود درمانی کنی تا کیستای ریز از بین برن اول این ک برو سراغ ورزش بی تحرک نباش بعدشم رازیانه و زنجبیل و گرمیجات و کلا اینجور چیزا خیلی بخور بعدشم سردیجات مثل ماست و خیار گوجه اینارو چند وقت مصرف نکن هرچی میخای بخوری بزن تو اینترنت ببین طبعش گرمه یا سرد
بعد اون عرقیات .ی ماه پریود شدم بعدشم باردار .۱۴ هفتمه