2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی تخمدان داری ‌.ی ماه از روز ۵ پریود تا پریود بعدیت روزی ی استکان عرق بومادران با عرق فراسیون بخور .پریود شدی نخور همه فولی ریزاتو میشوره میبره تضمینی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
تنبلی تخمدان داری ‌.ی ماه از روز ۵ پریود تا پریود بعدیت روزی ی استکان عرق بومتدران با عرق فراسیون بخ ...

ممنون گلم حتما.احساس میکنم زیر شکمم ورم داره

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
ممنون گلم حتما.احساس میکنم زیر شکمم ورم داره

ببین من دوسااااااااال هر دکتری هر مطبی هر طب سنتی و بگی امتحان کردم حتی عمل کردم و خوب نشدم .این چیزی ک گفتم ی ماهه مسئله رو حل کرد😁خیالت راحت سردی نخور توپریود حموم نرو گرمی بخور زنجبیل و دارچین و فلفل سیاه و پاها و شکمتو گرم نگه دار ...سردی مرغ ماشینی برنج اب کش ابغوره لیمو تعطیل 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

رازیانه هم بخور اونم جواب میده میندازه رو ریتم

نمیشه گفت مانع عزیزم این که چیزی نیست در مقابل یه سری چیزا و بیماری و مشکلات نازایی

ایشالا ک زودی رفع میشه 

و بی بی چکت مثبت❤️😊

ببین من دوسااااااااال هر دکتری هر مطبی هر طب سنتی و بگی امتحان کردم حتی عمل کردم و خوب نشدم .این چیز ...

واسه پلی کیستیک دیگه ?پریودتون منظمه الان?

رازیانه هم بخور اونم جواب میده میندازه رو ریتم نمیشه گفت مانع عزیزم این که چیزی نیست در مقابل یه سر ...

خدا نکنه بابا من مجردمممممممم😱😁

حالا باید چ کرد?مانع بارداریه?

خیلیا این مشکلو دارن بهتره یکم خود درمانی کنی تا کیستای ریز از بین برن اول این ک برو سراغ ورزش بی تحرک نباش بعدشم رازیانه و زنجبیل و گرمیجات و کلا اینجور چیزا خیلی بخور بعدشم سردیجات مثل ماست و خیار گوجه اینارو چند وقت مصرف نکن هرچی میخای بخوری بزن تو اینترنت ببین طبعش گرمه یا سرد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
واسه پلی کیستیک دیگه ?پریودتون منظمه الان?

بله برا پلی کیستیک .

بعد اون عرقیات .ی ماه پریود شدم بعدشم باردار .۱۴ هفتمه 

خدا نکنه بابا من مجردمممممممم😱😁

😂😂