2777
2789
عنوان

ی راهکار بدید

250 بازدید | 29 پست

من ۱۵ سالمه ولی مامانم فکر میکنه بچم

دوستام مامان باباشون مثلا میرسوننشون جایی که با دوستاشون قرار دارن(دخترا)و میرن و بعد میان دنبالشون

ولی مامان من باهام باید بیاد 

و همش جفتم باشه

یا حتی سر کوچه هم نمیزاره برم

یا مثلا نمیزاره ابرو بردارم چون من ابروهام پیوندی ولی نه زیاد و من جلوی دوستام خجالت میکشم

همین دو سه روز پیش با اصرااااااار پشت لب برداشتم از سیبیل مردا کلفت تر بودن😂

یه راهکار بدید که فکر نکنه بچم و بزاره ازاد تر باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار درست رو مامان شما میکنه، الان متوجه نمی شی ولی نتیجه خوبش رسالهای آینده میفهمی، خودم همینطور بودم، به هرچی رسیدم از مواظبت سختگیری پدر وما درم بود

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

بگو مامان واسم یه خواهر برادر  بیار  😅😅😅 هیچی دیگه مامانت رسما خونه نشین میشه و تو رو فراموش میکنه.

بعدشم دختر خوب اینجا به دردت نمیخوره برو درساتو بخون

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

با مامانت حرف بزن و اگرم نميتوني حرف دلتو بزني براش نامه بنويس و احساستو بهش بگو . شايد نميتونه سن و سالتو خوب درك كنه . اختلاف سنت چقدره ؟ 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

آخییییی الهیییی کوچولو تو نی نی سایت چیکار میکنی شما😂 مامان نگرانته حقم داره هر وق مامان شدی میفهمی ... منم مامانم نمیزاشت ابرو بردارم سن تو بودم دانشجو ک شدم برداشتم ولی الان دیگ زمونه عوض شده حداقل باید بزاره یکم تمیز کنیش که 

واقعا میگم الان دوره عوض شده نباید سخت بگیره ولی ما اینجا راهکارم بهت بدیم ب دردی نمیخوره چون مامانت عقایدش همینه نگران دختر نوجوونشه

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(: