2777
2789
عنوان

ی راهکار بدید

252 بازدید | 29 پست

من ۱۵ سالمه ولی مامانم فکر میکنه بچم

دوستام مامان باباشون مثلا میرسوننشون جایی که با دوستاشون قرار دارن(دخترا)و میرن و بعد میان دنبالشون

ولی مامان من باهام باید بیاد 

و همش جفتم باشه

یا حتی سر کوچه هم نمیزاره برم

یا مثلا نمیزاره ابرو بردارم چون من ابروهام پیوندی ولی نه زیاد و من جلوی دوستام خجالت میکشم

همین دو سه روز پیش با اصرااااااار پشت لب برداشتم از سیبیل مردا کلفت تر بودن😂

یه راهکار بدید که فکر نکنه بچم و بزاره ازاد تر باشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کار درست رو مامان شما میکنه، الان متوجه نمی شی ولی نتیجه خوبش رسالهای آینده میفهمی، خودم همینطور بودم، به هرچی رسیدم از مواظبت سختگیری پدر وما درم بود

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

بگو مامان واسم یه خواهر برادر  بیار  😅😅😅 هیچی دیگه مامانت رسما خونه نشین میشه و تو رو فراموش میکنه.

بعدشم دختر خوب اینجا به دردت نمیخوره برو درساتو بخون

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

با مامانت حرف بزن و اگرم نميتوني حرف دلتو بزني براش نامه بنويس و احساستو بهش بگو . شايد نميتونه سن و سالتو خوب درك كنه . اختلاف سنت چقدره ؟ 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

آخییییی الهیییی کوچولو تو نی نی سایت چیکار میکنی شما😂 مامان نگرانته حقم داره هر وق مامان شدی میفهمی ... منم مامانم نمیزاشت ابرو بردارم سن تو بودم دانشجو ک شدم برداشتم ولی الان دیگ زمونه عوض شده حداقل باید بزاره یکم تمیز کنیش که 

واقعا میگم الان دوره عوض شده نباید سخت بگیره ولی ما اینجا راهکارم بهت بدیم ب دردی نمیخوره چون مامانت عقایدش همینه نگران دختر نوجوونشه

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(: