2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گان واسه اینه که حالاسردت شدیانخاستی کل دوره لیزربدنت بازباشه برای پوشش واگرلایه رویی تخت مناسب نبودازنظربهداشتی زیرت پهن میکنن وحوله بعدازلیزرک دوش گرفتی خودتوخشک میکنی دیگه

عزیزم گان واسه اینه که حالاسردت شدیانخاستی کل دوره لیزربدنت بازباشه برای پوشش واگرلایه رویی تخت مناس ...

ببخشید عزیزم 

شما بعدش دوش می‌گرفتین؟

مسئول مرکز به من می‌گفت تا یه روز آب نزن 

در مسیر مینیمالیسم

من الان دارم لیزرمیکنم بله بلافاصله توی همون مطب دوش میگیرم

خخخ به من می‌گفت یک روز آب نزن اصلا 

البته ناحیه بیکینی که آب میخورد مسلما تو دستشویی

ولی حموم نمی‌کردم ، تو مطب فقط یه عالمه زینک اکسید میزدم و پلاستیک می‌کشیدم روش و لباس میپوشیدم 

در مسیر مینیمالیسم

اووووو چقدربد

چی چقدر بد 😂😂

اون پلاستیک ایده خودمه چون زیاااد زینک اکسید میزنم اصلا هم تا حالا نسوختم ، چند ساعت بعد با دستمال پاک میکنم و یه لایه نازک میزنم 

دوستم یه کلینیک خیلی گرونتر می‌ره ولی همیشه وقتی برمیگرده پوستش سوخته است و تیره شده 

ولی اینکه یک روز دوش نمیگیرم آره رو مخه

در مسیر مینیمالیسم

چی چقدر بد 😂😂 اون پلاستیک ایده خودمه چون زیاااد زینک اکسید میزنم اصلا هم تا حالا نسوختم ، چند ساع ...

پوستتون مگه قراره بسوزه اصلا😮😮😮دستگاهشون استانداردنیس فکرکنم من وهیچ کددم دیگه ازکسای ک میزن لیزروندیدم سوختگی داشته باشن.اسم دستگاه لیزرتون چیه؟