2777
2789
عنوان

باورم نمیشه...

121 بازدید | 10 پست

من قبلا اصلا نه اهل جواب دادن بودم ن هیچی

ازوقتی ازدپاج کردم زبون دراوردم دست خودم نیستا هرکی ک خودمو مامانم رو اذیت میکنه و هرتیکه ای میپرونه جوابشو میدم

صبح  یه نفر ک مامانمو خیلیییی بهش تیکه میندازه زنگ زد هرچی گفت منم بهش همونطوری تیکه انداختم خودم باورم نمیشه 😂چطوری واقعا😂

شماها میتونین جواب بدین ازکی اینطوری شدین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی ساکت و مظلوم بودم اما دیدم فایده نداره...تغییر رویه دادم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اره ولی چرا اینطوری شدم😂

دست راستت رو سر من

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  

دقیقا منم بعد ازدواج اینجوری شدم

خانواده خودم اصلا اینجور نیستن خانواده شوهرم یادم دادن

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
منم فکرکنم از خانواده اون یاد گرفتم خیلی موذی شدم اصلا حس میکنم😂

😂😂😂

عیبی نداره بقیه میفهمن اخلاقت اینه دخالت نمیکنن و تیکه نمیندازن بهت بده مگه؟

اوایل ازدواجم یه بار مادربزرگ شوهرم تیکه انداخت بهم منم فوری اشکم اومد رفتم دسشویی گریه کردم 

پدرشوهرم فهمید کلی دعوام کرد گفت ازین به بعد هر کی هر چی گفت همونجا جوابش رو بده نبینم دیگه گریه کنی

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
😂😂😂 عیبی نداره بقیه میفهمن اخلاقت اینه دخالت نمیکنن و تیکه نمیندازن بهت بده مگه؟ اوایل ازدواجم ...

نه من کلااااا جواب فامیلای شوهرمو یا نمیدم یا اگر بدم بدجور میدم

ولی بیشتر نمیدم اگربه خانوادم باشه یا زورم بیاد از چیزی فقط ج میدم

بیشترم حرصشون همینه ک جواب نمیدم شوهرمم دشتمه هرکاری میخوام میکنم و محلشون نمیدیم😂

نه من کلااااا جواب فامیلای شوهرمو یا نمیدم یا اگر بدم بدجور میدم ولی بیشتر نمیدم اگربه خانوادم باشه ...

ایول چه باحال👍