2777
2789

من حس شیشمم خیلی قویه یعنی محاله خوابایی که میبینم و چیزایی که به ذهنم میاد پیش نیاد انگار پیش گو هستم مثلا یهویی فلانی میاد تو ذهنم میبینی خبرش میاد از دست کسی ناراحت بشم اتفاقی میفته براش و تو خواب بهم الهام میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی راجب خودم الان نمیتونم نظر بدم چون حس میکنم شاید توهم و تلقینه ولی خواب دیدم بچمو دادن بغلم خیلی واقعی بود و خیلی زیبا هر خوابی میبینم سریع پیش میاد حتی تو خواب  مثلا گفتن فلان جا فلان عکسه دیدمش رفتم بوده 

ولی راجب خودم الان نمیتونم نظر بدم چون حس میکنم شاید توهم و تلقینه ولی خواب دیدم بچمو دادن بغلم خیلی ...

راجع به من و آینده خانوادم چی فک میکنی؟

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

تجربی اگه میتونی واسه رشته های پزشکی وزیرمجموعه هاش امتحان بدی اینده کاری داری بقیه ش نه انسانیم بایدرتبه ت توکنکورخیلی خوب باشه تایه رشته ی خوب قبول شی،مدیریتا وحقوق خوبن،بعدم ببین خوندیات قوی تریاحل کردنیت ریاضی فیزیک شیمی،من تجربی بودم

لطفالایک نکنید،ممنون
راجع به من و آینده خانوادم چی فک میکنی؟

عزیز دلم گفتم که مثلا من راجب داییم خوابی میبینم سریع تعبیر میشه یا مثلا الان دخترخاله م به ذهنم میاد اگه پیش بینی میخاید باید با پیشگوهایی حرف بزنی که از روی قران ایندتو میتونن بگن نه من