2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت+عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10247 بازدید | 134 پست
مبارکت باشه عزیزم میشه بگی پیش کدوم دکتر رفتی آخه دکتر منم بهم پیشنهاد آی وی اف داده اما من فعلا آما ...

مرسی عزیزم

من اردبیلم عزیزم،اینجا هم ی مرکز بیشتر نداره.

شما مشکلت چیه ک پیشنهاد ای وی اف داده؟

خدایاشکرت🥰
مرسی عزیزم من اردبیلم عزیزم،اینجا هم ی مرکز بیشتر نداره. شما مشکلت چیه ک پیشنهاد ای وی اف داده؟

آها فکر کردم تهران هستین ؛ من فروردین ی بارداری خارج رحم داشتم لوله راستم مشکل داره ؛ ذخیره مم ۱.۷  هست ی کم پایینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا بدون قرص پریود نمیشم و واس همین ب وسیله امپول اینا تخمکگذاری میکنم.نمیدونم چرا دکتر قبلیم منو ...

عزیزم منم سه ساله اقدامم دکترم گفت برو ای یو ای ولی من ای وی اف میخوام تصمیمم قطعیه راستش

یه لولمم بستس

بیخیال این چیزا گلم مهم خبر خوشیه که تو امروز دادی ایشالا بسلامتی بغل بگیری 😍😍😍😍😍😍😍

عزیزم منم سه ساله اقدامم دکترم گفت برو ای یو ای ولی من ای وی اف میخوام تصمیمم قطعیه راستش یه لولمم ...

خانمی شما هم مثه من ی لوله تون مشکل داره با اون یکی لوله یعنی باردار نشدین ؛ چه درمان هایی رو تا الان انجام دادین ؟ کدوم مرکز میخواین آی وی اف کنیین ؟

آها فکر کردم تهران هستین ؛ من فروردین ی بارداری خارج رحم داشتم لوله راستم مشکل داره ؛ ذخیره مم ۱.۷ & ...

زیاد هم پایین نیس مال منم فک کنم همین حدودا بود.

ی لوله ات ک سالمه خداروشکر،فعلا با دارو و امپول امتحان کن انشالله ک باردار میشی.

ای وی اف،بعد بارداریش سخته بخدا. باید هی امپول بزنی و استراحت کنی ،دوست من بخدا ۸ ماهه با شوهرش مثه خواهر برادرن.

همشم در حال استراحته میگه پوسیدم تو خونه.

من ۴ بار انتقال دادم هربار دوهفته تو اون شرایط بودم،سخته والا

خدایاشکرت🥰
خانمی شما هم مثه من ی لوله تون مشکل داره با اون یکی لوله یعنی باردار نشدین ؛ چه درمان هایی رو تا الا ...

عزیزم من ارومیه هستم تا مراحل زدن امپول و اینا رفتم

پارسال بارداری خارج از رحمی داشتم رفتم عکس رنگی یه لولم باز شد یکیش نه

سمت راست بستس

دکترم گفت ای یو ای ولی من میگم ای یو ای هدر دادن وقته زودتر میخوام برم ای وی اف کلا چهار ماهه دارم خودمو اماده میکنم تا ارامش داشته باشم واسه ای وی اف شما چی؟

عزیزم منم سه ساله اقدامم دکترم گفت برو ای یو ای ولی من ای وی اف میخوام تصمیمم قطعیه راستش یه لولمم ...

مرسی عزیزم ب خاطر تبریکات😍

انشالله ب زودی حامله بشی،منو بیخبر نذار😊

خدایاشکرت🥰
همه شرایطشون یکیه عزیزم؟

ن خیلیا هستن ک عادی زندگی میکنن،ولی نزدیکی کلا واسه همه ممنوعه،حداقل تو مرکز ما ک اینجوری بود.

نمیدونم والا انگار دست خود ادم نیس،هرچقد میخوای ریلکس باشی نمیشه،من ۵ دیقه میخواستم بلند شم شوهرم نمیذاشت و میگفت بخواب.ولی بودن کسایی ک حتی سرکار میرفتن و رانندگی میکردن

خدایاشکرت🥰
مرسی عزیزم😍 ۳ بار پانکچر ۴ بار انتقال  ن عزیزم دکترمو عوض کردم گفت اصلا نیاز نبوده ای وی اف ...

نسخه  چیبود داروهاش 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خب الان بی بی بزنی ج میده 

زدم  صبح  منفی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔