2777
2789
عنوان

به قانن کارما اعتقاد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا دیگران یه ظلمی در حق ما میکنند یا مارو سرزنش میکنند تو اون شرایط قرار نمیگیرن

خدا که همون موقع چوب رو برنمیداره تو چشم بنده اش کنه

در ضمن گفتم در گذر زمان

کسایی رو میشناختم که تو جوانی خیلی ظلم کرده بودند اما به وقت پیری تو کثافت خودشون مردند

کسایی هم بودند که کلام و نفسشون حق بود و با محبت چه مرگای راحت و مقدسی داشتند

مطمعن باش همین دنیا داره مکافاته

همینجا پس میدیم و میریم

عامیانش اینه که چیزایی که از بچگی تا الان بهش اعتقاد داشتی و درست نبود رو باید عوض کنی کار سختیه ولی اگه موفق بشی نتیجه میده در کل خیلی مبحثش زیاده همه چیزشم مربوط به حسه باید حستو به همه چیز یا چیزایی که می خوای ازش نتیجه خوب بگیری تغییر بدی درواقع باید حسای بدتو تیدیل به حس خوب کنی اولش سخته ولی بعدش خیلی خوب جواب میده

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
خدا که همون موقع چوب رو برنمیداره تو چشم بنده اش کنه در ضمن گفتم در گذر زمان کسایی رو میشناختم که ...

نمیدونم ولی فکر کنم بعضیاش تو معاد اتفاق میفته

اگه خوبی کنی همون خوبی بهت برمیگرده اگه بدی کنی همون بدی بهت بر میگرده

صددرصد..  بعضیا فک میکنن وقتی ب یکی خوبی میکنن باید از همون شخص جواب بگیرن ولی اصلا اینجوری نیست از یه جای دیگه جبران میشه

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
نمیدونم ولی فکر کنم بعضیاش تو معاد اتفاق میفته

منکر معاد و آخرت نیستم اما توی همین دنیا بخشی از اعمالمون به خودمون برمیگرده شک نکن

یه خاطره واقعی برات تعریف میکنم

تو محله مادرم اینا

یه زن و مردی بودند که زنه بدجنس و مرد خوب بوده

خانمه عروساشو تو خونه زندانی میکرده با طناب میبسته کتک میزده نون خشک بهشون میداده

اما آقاهه مرد خوبی بوده

آقاهه بین نماز مغرب و عشا تو حالت سجده تو روز خود عید فطر که 30 روز تمام روزه گرفته بود و ختم قرآن کرده بود تمام کرد

قبل اینکه قبض روح بشه تو مسجد بین نمازگراها بلند میشه میگه ای مردم این عینک بدبینی رو از چساتون بردارید بعد میره به حالت سجده میبینند بلند نمیشه میبینند تمام کرده

اما رنش....

از پله های زیرزمین با مغز بخوره زمین هم ضربه مغزی بشه هم بره تو کما

چند وقتی تو بستر و بالین بود آخرم همه ازش خسته شدند و یه روز توی کثافت خودش جون داد

چون باعث طلاق و بدبختی عروساش شد

صددرصد..  بعضیا فک میکنن وقتی ب یکی خوبی میکنن باید از همون شخص جواب بگیرن ولی اصلا اینجوری نیس ...

میدونم این قسمتشو من میگم مثلا اگر کسی به خاطر کاری که مجبور بودی انجام بدی درکت نکرده سرزنشت کرده یا مجازاتت کرده چه جوری میخواد تو شرایط مشابه تو قرار بگیره و بدونه چقدر اون لحظه آسیب دیدی

منکر معاد و آخرت نیستم اما توی همین دنیا بخشی از اعمالمون به خودمون برمیگرده شک نکن یه خاطره واقعی ...

چقدر بد ای کاش هیچ وقت کسی به کسی ظلم نکنه 

میدونم این قسمتشو من میگم مثلا اگر کسی به خاطر کاری که مجبور بودی انجام بدی درکت نکرده سرزنشت کرده ی ...

معمولا زمان معلوم میکنه خیلی چیزی ..حدیث داریم اگه کسی روسرزنش کنی اگه یه روز ب عمرت مونده باشه بخاطر همون کار مورد سرزنش قرار میگیری....من ب قانون جذب خیلی ایمان دارم...معمولا خواسته هام رو مینویسم ونقاشی میکنم جوا میگیرم

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
معمولا زمان معلوم میکنه خیلی چیزی ..حدیث داریم اگه کسی روسرزنش کنی اگه یه روز ب عمرت مونده باشه بخاط ...

منم خیلی ازش نتیجه گرفتم درواقع حال روحی من خیلی خراب بود اما با قانون جذب خیلی بهتر شدم هنوز خیلی مونده تا کامل بتونم قانون جذبو تو زندگیم پیاده کنم 

چقدر بد ای کاش هیچ وقت کسی به کسی ظلم نکنه 

اینا رو برات گفتم که باورت شه

پدر بزرگ خودمم آدم خوبی بود واقعا مرد مومن بود و هیچ وقت دشنام نمیگفت یه شب خوابید 5دقبقه بعد صداش کردند دیدند جواب نمیده تمام کرده بود بدون هیچ مرض و دردی و رنجی

اما مادربزرگم زبون بدی داشت یه چند وقتی به بستر بود و به راحتی جون نداد

من ازین موارد زیاد دیدم پس باور کن خیر و شر

نیکی و بدی از گدشته ها بوده و همیشه پیروز و برنده آخر داستان ها خوبی و خیر هست

خوب باشیم و بذر خوبی بکاریم

کسی که گندم میکاره جو درو نمیکنه

خوبی بکاری خوبی درو میکنی

و من الله توفیق