2777
2789

من از تو دیوار برا پسرم کالسکه گرفتم همه چیشو دوست دارم روونه محکمه سبکه ولی رنگ پارچش رفته و مشخصه کهنه اس موقع خرید ندیدم متاسفانه الان خیلی ناراحتم خواستم با رنگ مولتی سورفیس رنگش کنم 

تو اینستا دیدم انجام دادن تو عکس که خیلی خوبه کسی انجام دادهچقدر رنگ باید مصرف کنم؟

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

میتونی کاور نو بخری فکر نکنم زیاد گرون باشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا همون قسمتای پارچه ای رو دربیار ببر بده خیاط از روش بدوزه اولم بپرس هزینه اش چقدر میشه ببین اگه میصرفه بده بدوزه اگه نه خودت شاید بتونی بدوزی تمام قسمت های کالسکه ی پسر من قسمت های پارچه ایش ها در میاد میندازم ماشین لباسشویی اصلا هم رنگش نرفته اون خانم چ کرده با کالسکه ک رنگش رفته اخه

میتونی کاور نو بخری فکر نکنم زیاد گرون باشه

از کجا میتونم کاور  بخرم اینجوری که خیلی بهتره  چون رنگم اخه ارزون نیست نیم لیتر رنگ۷۰تومنه 

یا همون قسمتای پارچه ای رو دربیار ببر بده خیاط از روش بدوزه اولم بپرس هزینه اش چقدر میشه ببین اگه می ...

انگار تو افتاب رنگش رفته بور شده

از کجا میتونم کاور  بخرم اینجوری که خیلی بهتره  چون رنگم اخه ارزون نیست نیم لیتر رنگ۷۰تومن ...

مشهد فقط میدونم ۱۷شهریور دارن یکی از شهرای اطراف مشهدم میدونم.

کلا سیسمونی فروشا دارن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.