2821
2789
عنوان

خواستگاری

211 بازدید | 22 پست

بچه ها اسم خواستگار خالم حشمت هست.از لحاظ شرایط اکی هستش.ولی خالم میگه به هیچ شکل نمیتونم با اسمش کنار بیام و میخواد بهش جواب منفی بده.ممکنه هم نظرتون رو راجع به اسم حشمت بگید هم بگید خالم رو چه طوری قانع کنم که از دستش  نده

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم نه روی اخلاق تاثیر میزاره.نه خوشبختی و نه هیچ چیز دیکه ای.میتونه تو شناسنامه عوضش کنه

یا تو خونه یه اسم دیگه صداش بزنین

به کسی هم اصلا نگین اسمش چیه

تو این بی شوهری و شرایط سخت نباید به خاطر اسم خواستگار خوبشو بپرونه

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

اسمش ضایع هست دیگه

خب خالت سیروس صدا کنه مثلا

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

چه ربط داره ببینه اخلاق داره یانه والا من شاپور با  ولی هم دیدم 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
الان ک اسم عوض کردن راحت شده😐

زشته.اصلا خودشم روش نمیشه بگه با اسمش مشکل داره

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

دوستای شوهر من اسماشون باکلاسه‌یه بار یه لیست اداریشو دیدم کرک و پرم ریخت همشون اسمای واقعیشون داغون بود حشمت در برابرشون کامبیزه. بعد اسم جدید رو خودشون گذاشتن. زناشون هم با همون اسم بدلی صداشون می زنن

حق داره اسمش خیلی ضایع است من همیشه با خودم فکر میکردم شوهر خواهر شوهرم چجوری راضی شده بیاد اینو بگ ...

کوته فکریه بخاطر اسم رد کردن

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)