2777
2789
عنوان

میوه

135 بازدید | 16 پست

کیا خیلی میوه دوست دارن مثلا اگه مجبور بشن میوه نخورن دنیاشون تیره و تار میشه 

چند روزه ویروس گرفتم و با عرض معذرت اسهال شدم دکتر گفته نباید میوه بخورم دو سه روز دیروز رفتم میوه فروشی که آشنا هم هست ی نگاه به میوه ها کردم چشام سیاهی رفت دلم می خواست از هر کدوم یکی بردارم و بخورم بیشتر هم از اونایی که برام مضر بود مثل هندونه هلو شلیل و انبه باور کنید اشکم در اومده بود به میوه فروشه گفتم انقدر دلم میوه می خواد بنده خدا فکر کرد پول ندارم گفت خوب بردار بخور خودم خندم گرفته بود گفتم نه نباید دو سه روز میوه بخورم آخرش موز خریدم و با ی ولعی اومدم خونه خوردم فقط میدونم اگه بخوان منو شکنجه کنن بگن چند روز میوه نخور 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو شوهرمم  مثل شماییم. جوری که هزینه خرید میوه ماهیانمون از بقیه وسایل خیلی بیشتره.

وای ما هم همینطور خیلی میوه می خوریم البته تقصیری هم ندارم چون باغ میوه داشتیم بیشتر میوه ها رایگان در اختیارم بوده زمان مجردیم الان بدجور وابستم 

البته به غذا اینجور نیستما فقط میوه ها رو خیلی دوست دارم

مثل منی اصلا میوه رو زیر 140 -150 تومن برای دو نفر نمیخرم تا میوه میبینم از همه مدل میخرم کل تابستون کلی پول میوه دادیم. حالا برای مواد غذایی این مدلی نیستما هر روز باید میوه باشه ...به غذا حساس نیستم 

هر بار میگم اینبار کم میخرم ولی نمیشه همه مدل رو دوس دارم بخرم

مثل منی اصلا میوه رو زیر 140 -150 تومن برای دو نفر نمیخرم تا میوه میبینم از همه مدل میخرم کل تابستون ...

یعنی عین من همیشه به خودم نهیب میزنم که چه انقدر پول میدی اما جالبه تا ی میوه جدید میاد سریع میخرمش

یعنی عین من همیشه به خودم نهیب میزنم که چه انقدر پول میدی اما جالبه تا ی میوه جدید میاد سریع میخرمش

چه جالب فکر کردم فقط ما ایم مدلی هستیم خخخخخخخ

ما رفته بودیم رشت هتل و اتاق دو تخته داشتیم خب اشپزخونه نداشت و جای شستن نداشت

حالا من رفتم اونجا 4 مدل میوه از هر کدوم نیم کیلو خریدم داشتم نفله میشدم بدون میوه و همه رو دادم دست شوهرم یکی یکی تو حموم و دستشویی دستم رو گرفتم زیر شیر شستم و دادم به همسرم تو بشقاب گذاشتم و تو یخچال تا روز اخر خوردیم..البته هتلشم تمییز بود 5 ستاره بود هتل کادوس رشت  تصور نکنی تو سینک توالت شستم  فقط زیر شیر روشویی گرفتمش