2777
2789
عنوان

حرکات جنین؟

75 بازدید | 15 پست

خانوما شما از چند هفتگی حرکات نی نی رو احساس کردید؟؟

من الان۱۹هفتمه و اصلا احساسش نکردم...نگرانم..

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ۱۶ حس کردم ۱۸ دیگه واضح لگد میزد

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
من 18 هفتگی حس کردم طبیعیه بعضیها دیر حس میکنن

تا چند هفتگی طبیعیه؟؟

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

اگه بچه اولته ک دیر نشده گلم..هنوز تکن نیس ک مثل نبض میزنه یا مثل پروانه ک تو مشتته..من از ۱۳ هفته ولی بارداری اولم نیست

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍
اگه بچه اولته ک دیر نشده گلم..هنوز تکن نیس ک مثل نبض میزنه یا مثل پروانه ک تو مشتته..من از ۱۳ هفته و ...

آره بچه اولمه.

ولی میگن دختر زود تکون میخوره..

هفته بیست به بعد فک کنم بیست و دو اینا بود حسش کردم.... البته دخملی ما تنبله کم تکون میخوره تا الان ...

ماله من پس خیلی تنبله😂به خودش فشار نمیاره اصلن

به مامانش رفته😂

آره بچه اولمه. ولی میگن دختر زود تکون میخوره..

ن من اولیو خیلی دیر فهمیدم و دختر بود..نگران نباش گاهی بعضیا هفته ۲۳ حس میکنن.و دکترم گفت اینا ب شل و سفت بودن ماهیچه ها و رحم بستگی داره.واسه همین بارداری های بعدی زودتر متوجه میشی

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍
عزیزززم صحیح و سالم بیاد بغلت انشالا

فداتتت گلم.

همچنین دخمله خودت😍🌹

ن من اولیو خیلی دیر فهمیدم و دختر بود..نگران نباش گاهی بعضیا هفته ۲۳ حس میکنن.و دکترم گفت اینا ب شل ...

مرسی گلم🌹