2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔

275 بازدید | 9 پست

نینیم ۴روزشه هنوز سینمو نمیگیره.شیرمو میدوشم باقاشق دهنش میکنم.خیلی سعی کردم ولی نمیگیره.سینم سرهم داره وقتی گرسنشه دنبال سینه میگرده میکنم دهنش دوتا مک میزنه و تموم هرکار میکنم نمیگیره.دیشب گفتم شاید بو میدم رفتم حموم بیفایده بود.خودش بو میده بیفایده بود دیگه نمیدونم چشه کسی تجربشو داره؟سز شدمو نمیتونم برم دکتر

عزیز دلم خداحفطش  کنه ان شاللکه که سالم و صالح باشه تجربه ندارم باز با ی پزشک مشورت کنی فک کنم بهتره

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مک میزنه شیرتودهنش نمیاد به این خاطرادامه نمیده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

ببین عزیزم این کاری که می گم رو حتما انجام بده . بچه من بعد 7 روز سینه رو گرفت با این روش.

اول این که نوک سینه رو زیر آب گرم یه کم با دستت ماساژ بده تا نرم بشه و دهن بجه رو اذیت نکنه. بعد یه کم شیر اگه داری اگه نداری شیر خشک بدوش توی یه قاشق یا نعلبکی چیزی. بعد بریزشون توی قطره چکون. به یه نفر بگو از بالای سینه با قطره چکون آروم شیر رو بریزه و خودتم سینه رو بزار دهن بچه. اینجوری آروم آروم می خوره مطمئن باش و حتما امتحان کن. اگه متوجه نشدی بپرس دوباره توثیح بدم

ببین عزیزم این کاری که می گم رو حتما انجام بده . بچه من بعد 7 روز سینه رو گرفت با این روش. اول این ...

چه روش خوبی یادم باشه اگه واسه منم نیاز شد استفاده کنم البته من فروردین بدنیا میاد

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم