خانمایی ک عکس رنگی رحم گرفتین و بعدش باردار شدین لطفا جنسیت و بگید ممنون...
خانمایی ک اطرافتون بودن و میدونین بعد عکس باردار شدن جنسیت بچه های اونا رو هم بزنید ممنون....
همه همکاری کنید مرسی سارا میبوستون😘😘😘😘
تعداد رای : 6
نظرسنجی
دختر
3
50%
پسر
3
50%
امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
چ دل خوشی داری سارا جون.اگه ایران باشی الان ساعت چار صبحه.دکترمم بگه برو سونوتو بیار نمیرم بیارم
اره عشقم ایرانم... من از ظهر هی میخوام تاپیک بزنم سایت خرابه نمیشه...
اطرافم خیلی ها رو دیدم بعد عکس جنسیت بچشون چیه خیلی برام سواله ببینم حدسم درسته یا ن...
امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
واسه منم هیچی نبود اون ماه چون خونه تکونی میکردم دارو هم نخوردم ولی هرچی قسمته انشالله بزودی تو هم تیکر بارداری میزنم ب حضرت فاطمه متوسل شو زود حاجت میده چله حدیث کسا بردار توکل ب خدا
صبر داشته باش منم دوسال بدون موردی از دکترا باردار نمیشدم اونقدر دست ب دامن خدا و پیامبرا شدم توسل کردم بهشون چله عاشورا یس کسا ختم قران برداشتم اخرش حاجتمو خدا بهم داد همیشه ی راهی هست ناامید نشو راستی چند سالته؟