زیباییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 538 عنوان معده درد کمککککک 105 بازدید | 38 پست سلام دوستان من یک ماهه ک درگیرش شدم شدید میسوزه شکمم و وقتی فشار میدم درد میکنه نفخ میکنم مثل زنای باردار میشه شکمم غذام هی میاد تو دهنم و برمیگرده کسی درمان گیاهی خوبی میدونه بگه ترخدا ✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 1398/07/02 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 538 کسی نیست؟؟؟؟ ✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید
mghazali عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 قرص سوپرمینت بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
ali_rastegar عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 1045 ماست بخور یا آب خنک با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...
mehrana72 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2882 فقط امپرازول صبحا ناشتا به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
زیباییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 538 الان اگه تایپیک خیانت بود صفحه 20 بودیم ✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید
زیباییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 538 ماست بخور یا آب خنک بدتر میشم جفتشو خوردنی ✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید
زیباییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 538 قرص سوپرمینت شما امتحان کردین؟؟ ✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21718 بدتر میشم جفتشو خوردنی عزیزم فک کنم معدت سرد شده وسط غذا اصلا آب نخور و غذاهای سرد هم با مصلحشون بخور مثل شیر با خرما ماست با نعنا بخوراگر میتونی حتما دکتر طب سنتی برو اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
زیباییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 538 فقط امپرازول صبحا ناشتا شما امتحان کردین؟چ مدت خوردین؟ ✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید
mghazali عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 شما امتحان کردین؟؟ بله واسه مشکل شما خوبه من ناراحتی معده بدی داشتم که خوب شدم این قرص نعناییه خیلی خوبه حتما امتحان کن بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
زیباییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 538 عزیزم فک کنم معدت سرد شده وسط غذا اصلا آب نخور و غذاهای سرد هم با مصلحشون بخور مثل شیر با خرما ماست ... اصلا شرایط دکتر رفتن و ندارم باورتون میشه 10 روزه ک ماست و دوغ و اب وچایی نمیخورم اب کم دو ساعت بعد غذا اونم ولرم ✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید
mehrana72 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2882 شما امتحان کردین؟چ مدت خوردین؟ من عزیزم خدای درد معده مدوره ۲ ماهه خوردم استرس و غذای چرب و سنگین مثل قرمه سبزی ,خورش کرفس,بادنجون و سرخ کردنی اسید رو زیاد مبکنه. یه مدت بخور امپرازول و از این غذاهاها نوشابه و کاکائو دوری کنخوب میشی به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
mghazali عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1863 من موقعه هایی که ورم میکرد معدم احساس پری داشتم میخوردم بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
زیباییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 538 بله واسه مشکل شما خوبه من ناراحتی معده بدی داشتم که خوب شدم این قرص نعناییه خیلی خوبه ... میترسم ک سرطان گرفته باشم بی نهایت هم استرس دارم ✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید