2777
2789
عنوان

معده درد کمککککک

105 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من یک ماهه ک درگیرش شدم شدید میسوزه شکمم و وقتی فشار میدم درد میکنه نفخ میکنم مثل زنای باردار میشه شکمم غذام هی میاد تو دهنم و برمیگرده کسی درمان گیاهی خوبی میدونه بگه ترخدا

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بدتر میشم جفتشو خوردنی

عزیزم فک کنم معدت سرد شده وسط غذا اصلا آب نخور و غذاهای سرد هم با مصلحشون بخور مثل شیر با خرما ماست با نعنا بخور

اگر میتونی حتما دکتر طب سنتی برو 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما امتحان کردین؟؟

بله واسه مشکل شما خوبه 

من ناراحتی معده بدی داشتم که خوب شدم 

این قرص نعناییه خیلی خوبه حتما امتحان کن

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
عزیزم فک کنم معدت سرد شده وسط غذا اصلا آب نخور و غذاهای سرد هم با مصلحشون بخور مثل شیر با خرما ماست ...

اصلا شرایط دکتر رفتن و ندارم باورتون میشه 10 روزه ک ماست و دوغ و اب وچایی نمیخورم اب کم دو ساعت بعد غذا اونم ولرم

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 
شما امتحان کردین؟چ مدت خوردین؟

من عزیزم خدای درد معده م

دوره ۲ ماهه خوردم 

استرس و غذای چرب و سنگین مثل قرمه سبزی ,خورش کرفس,بادنجون و سرخ کردنی اسید رو زیاد مبکنه. یه مدت بخور امپرازول و از این غذاهاها نوشابه و کاکائو دوری کن

خوب میشی 

به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
بله واسه مشکل شما خوبه  من ناراحتی معده بدی داشتم که خوب شدم  این قرص نعناییه خیلی خوبه ...

میترسم ک سرطان گرفته باشم بی نهایت هم استرس دارم