2777
2789
عنوان

میاین یه لحظه

65 بازدید | 15 پست

سوال یکی از دوستام هست در مورد بچه ش میشه جواب بدین؟

بچه شون ۳ ساله هست و تا حالا مهد نرفته اگه کاری دارن بچه رو میدارن خونه مادرشون. بچه اونجا راحته. الان گفته میخوام ببرمت مهد. بچه مضطرب شده و میگه نمیخوام برم. این بچه اضطراب جدایی داره. بطوریکه بجز خونه مادرش جای دیگه ای وای نمیسته. ترسهای عجیبی هم توی ذهنش داره. مثلا میگه الان آقا گرگه میاد منو میبره و... . موقع خواب هم بعضی وقتا خیلی بهونه داره و میترسه و میگه زیر پتو قایم بشیم. توی پارک فقط تاب بازی میکنه و تو شلوغی بچه ها سوار سرسره و اینا نمیشه.

یه چیز دیگه اینکه حرف زدن بچه هنوز تکمیل نشده. یعنی ممکنه خیلی حرفا رو هنوز نامفهوم بزنه. اطرافیان بعصی وقتا برای فهمش دچار مشکل میشن ولی ادمای دیگه معمولا هیچی ش رو متوجه نمیشن و مادر یا مادرجونش باید براشون ترجمه کنند.

با این توصیفات بنظرتون مهدکودک تاثیر خوب داره یا برعکس تاثیرش بدتر میشه؟ 

مثلا عدم فهم کلمه ها ممکنه اعتماد بنفس ش رو کاهش بده؟ یا اصطراب جدایی ش رو ممکنه بیشتر کنه یا ن؟

ممنون میشم ج بدین😘

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم خیلی میتونه مخرب باشه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

بچه ای که در حضور مادرش تو پازک نتونه با بچه های دیگه بازی کنه بذازن بره تنها بین یک ممشت بچه گناه کبیرس

زججججره برای اون طفل معصوم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
به نظرم خیلی میتونه مخرب باشه

مهد کودک مخرب هست بنطرت؟ چرا؟ لطف میکنی توصیح بدی عزیزم؟

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

من تجربه ای ندارم بهتر با مشاور صحبت کنه ولی درکل اگر من بودم ترجیه میدادم ببرم خانه بازی یه مدت تا اول به حضور در جمع بچه ها عادت کنه بعد به بهانه بازی بیشتر با بچه ها میبردمش مهد

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

ضمنا بچه وقتی بهرسن تکلم میرسه و نمیتونه حزف بزنه عصبی میشه اگر کسی نفهمه منظورشو

تو مهد کسی حال ندازه لیلی به لالای بچه بذاره تا درک کنه منظورشو نایجتا بچه افسرده و جیغ جیغی میشه

من تجربه ای ندارم بهتر با مشاور صحبت کنه ولی درکل اگر من بودم ترجیه میدادم ببرم خانه بازی یه مدت تا ...

عزیزم خانه بازی فرقش چیه با مهد؟

عزیزم خانه بازی فرقش چیه با مهد؟

مادر حصور داره کنار بچه و پر از بچه سنین مختلف هست و اسباب بازی های مختلف ساعتی پول میدی بچه تو جو قرار میگیره با بچه های دیگه و اسباب بازی ها بازی میکنه

مربی و اموزشی وجود نداره فقط بازی و بازی

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
مادر حصور داره کنار بچه و پر از بچه سنین مختلف هست و اسباب بازی های مختلف ساعتی پول میدی بچه تو جو ق ...

اها چ خوب ک گفتی گلم مرسی😙

حتما بچه رو ترسوندن😑😑

ایشون چند باری قصه شنگول منگول رو گفتن برای بچه شون ترس از گرگ بنظرم میتونه دلیلش این باشه.

بچه من یکسالشه بردم اونجا رفته بود یه پسر بچه پیدا کرده بود بهش زور میگفت🤣 اخرش دوتایی باهم سر اسب ...

اخی چ بامزه عزیزم خدا حفظش کنه😍