2777
2789
عنوان

موطلایی

341 بازدید | 8 پست

موطلایی عزیزم چرا نیستی نگرانتم 😔😔😔😔قرار بود ۳۱ شهریور زایمان کنی ۳ روزه کاش یه خبری میدادی

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۵روز برای تولد باقی مونده

سزارین بود

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

سلام عزیز دلم ممنون که به فکرم بودی و ببخش که نگرانت کردم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

تو این چند روز حتی فرصت سر خاروندن نداشتم اصلا گوشی دستم نبود. اول که به خاطر زایمان درد زیادی کشیدم و بعدش هم‌متاسفانه بچه زردی گرفت نمیدونی جقدر دربه دری کشیدم تجربه اولم بود خیلی اذیت شدم الانم بیمارستان پیشش هستم به حدی بی خوابی دارم که حالم بد شده ولی نمیتونم تنهاش بزارن و برم خونه استراحت کنم. با این شکم پاره و بخیه نشستم دارم میمیرم. فدای سر بچه‌م فقط دوست دارم حالش خوب شه واسش دعا کن عزیزم😔

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

خودت چطوری و چه خبراااا

چند روز دیگه زایمان داری؟😍😍😍

خودت چطوری و چه خبراااا چند روز دیگه زایمان داری؟😍😍😍

۲۵ زایمان دارم 😔انشالا بچت خوب میشه همه اینا یادت میره مرسی که خبر دادی ازحالت ممنون.....فقط زایمانت چطور بود بیهوش بودی یا بی حسی

۲۵ زایمان دارم 😔انشالا بچت خوب میشه همه اینا یادت میره مرسی که خبر دادی ازحالت ممنون.....فقط زایمان ...

بی هوشی کامل بودم.

۲۵ مهر زایمان داری؟😍 ای جانم عزیزم زیاد چیزی نمونده به سلامتی😍

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز